lørdag 28. januar 2012

En intensiv syuke


...har resultert i en god bunke nye poser som blir med til ReDesign Drammen i morgen. Etter disse blir det nok en lang posepause på meg. Det begynner å skorte på interessant råstoff i hyllene (godt loppesesongen ikke er altfor langt unna), dessuten tror jeg både jeg og butikken har godt av å utvide produktrepertoaret snart...

Er du i nærheten av Drammen og vil få med deg noe jeg tror kan bli et arrangement til stor inspirasjon, må du møte opp på Sundland (gammelt fabrikkområde på vei opp mot Konnerud) mellom 12 og 17. God som Grønn blir å finne i annen etasje.

torsdag 19. januar 2012

Såvidt i gang


Med produksjonen igjen etter en lang juleferie. Skjønte plutselig at jeg måtte henge litt i siden jeg skal være med på ReDesign Drammen neste søndag. De to øverste ligger nå ute i butikken, de to nederste er allerede solgt...



mandag 16. januar 2012

Klistremerker på japansk


Litt for seint kom jeg på at jeg kunne spørre en god kollega som var i Tokyo over nyttår om å kjøpe med noe fin japansk tape med hjem. De hadde dessverre ikke det på flyplassen, men snill som hun er kjøpte hun isteden med seg alt hun fant av klistremerker. Og det var jo nesten vel så gøy, for disse japanerne gjør alt så skikkelig og fint. Har ikke peiling på hva jeg skal bruke dem til, men det kommer man vel på med tid og stunder...kanskje rett og slett klistre et merke på et av disse og dermed ha et superenkelt, fint kort?

tirsdag 10. januar 2012

Heilnorsk arv


Se hva som dukket opp sammen med julepynten i en kiste hjemme hos mine svigerforeldre rett før jul! Min svigermor drev med knytetepper på 70-tallet (hun var vel ikke den eneste), men som med alle håndarbeidere var det flere verker som ikke ble fullført (elller engang påbegynt...). Det kan jeg være glad for i dag, for det var jo innlysende for alle at denne garnhaugen burde gå i arv til neste generasjon. Rundt 60 nøster solid Finse kamgarn i de fineste farger. En del av dem skulle bli et knyteteppe av guden Balder - veldig snodig siden hun neppe kunne drømme om den gangen at hun en gang skulle få et barnebarn med det navnet...


...og da ble jeg jo ekstra glad da jeg i romjula fant noen gamle strikkeoppskrifter i bruktbutikken hjemme hos mamma og pappa. Lurer meg på om jeg må strikke den i midten i en fargerik versjon til meg selv?


Fant også noe fint, gammelt stoff samme sted. De rutete- og pepitamønstrete er i utgangspunktet ikke helt meg, men det var så god kvalitet på det, og så morsom merkelapp på.

fredag 6. januar 2012

To fantastiske voksduker


Fyndat på Tradera og ankommet med min Stockholm-kurér i jula. Barbapappaduken betalte jeg litt for, den bare måtte jeg ha - ekte vare sånn Barbaene var den gangen jeg leste dem (det nærmer seg vel 30 år siden...). Denne er rett og slett for fin til å sy store poser av. Må enten beholde den som voksduk selv (redd den er litt liten) eller finne på noe nytt og smått som kan yte den rettferdighet. Har en liten idé om hva det kan bli...


Denne blir poser, pleier å få to stykk ut av den runde typen duker og funderer veldig på om jeg må beholde en av dem selv denne gangen...helt mine farger, kan man si. Har sagt det før og sier det igjen: Tradera er genialt, særlig med to sykk velvillige kurérer boende i Stockholm (sparer MYE porto).

tirsdag 3. januar 2012

En grønn versjon


Overlevert sin nye eier i dag, den ble ganske så fin denne og, synes jeg. (Litt dårlig bilde tatt i all hast på Oslo City...). For dem som ikke fikk det med seg i førjulsstria så har jeg lagt ut mønsteret for salg. Du finner link øverst til høyre på bloggen.

søndag 1. januar 2012

Godt Nytt År!


Vi hadde den beste avslutning av det gamle og start på det nye med gode venner, god mat og drikke, spill, sprakere (stjerneskudd på "vestfoldsk") og varmluftballonger. 2011 blir aldri glemt, jeg har egentlig bare et ønske for 2012 og det er at det skal bli husket som et godt år for alle.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...