tirsdag 29. mai 2012

Kort i lange baner


Søndag skal jeg være med på marked igjen - på Rodeløkka Velhus sammen med rundt 30 andre selgere. Fikk plutselig litt dilla på å sy alternative bryllupskort så de blir å finne på bordet mitt denne gangen. Ta turen innom, da vel, om du er i nærheten!

Facebook-siden med mere info om markedet finner du her:

https://www.facebook.com/pages/Marked-på-Rodeløkka/204424102952911




mandag 7. mai 2012

Hurra-hurra-hurra!


Siden jeg nedstammer fra bunadskreddere og spellemenn i Hallingdal burde jeg kanskje ikke anbefale noe annet enn bunad til 17. mai, men man må jo ikke ha det fra man bare er 2-3 år gammel. En nydelig duk jeg fant på loppemarked i fjor har derfor blitt to alternative 17. maikjoler i str. 98 (ca. 3 år men kan brukes videre som tunika når frøkna vokser). En med stripene på tvers og en med stripene på langs i kraftig, vevd bomull. De ligger i butikken (klikk på bildene) begge to, og blir de ikke solgt skal jeg nå få brukt minst en av dem selv etterhvert...



lørdag 5. mai 2012

Til inspirasjon


Jeg har ikke sydd dem selv, men har veldig lyst til å vise dem frem likevel. Disse fantastiske stoffdukkene i mykeste bomull kommer fra en butikk i Buenos Aires som heter Sopa de Principe (Prinsesuppe). Kjøpte med meg en enslig Maradona-dukke da jeg var der i 2006 og har siden angret meg Grønn på at jeg ikke pakket et lite lager i kofferten for fremtidige barselgaver. Så da jeg fikk snusen i at en god kollega skulle nedover til min favorittby for ikke lenge siden, sendte jeg med instruks om hvor butikken lå og fullmakt til å plukke ut 4-5 dukker hun syntes var fine. Hjem kom disse! Jeg synes de er så utrolig sjarmerende med sine friske farger og rare proporsjoner. Har du tenkt deg til Buenos Aires i den nærmeste framtid så ligger butikken i bydelen Palermo - forøvrig det beste shoppngstrøket jeg noensinne har vært i (måtte kjøpe meg en ny koffert for å få med alt hjem...)




torsdag 3. mai 2012

Sykkelsesongen er her



Det har ikke vært mye aktivitet ved symaskinen min de siste månedene, men endelig er jeg så smått i gang igjen og har et nytt produkt på plass i butikken. Har tenkt en stund på at jeg kunne bruke de til dels store voksdukrestene etter posene mine til dette - fint med et setetrekk som lyser litt opp i regnet vel? Klikk på bildene for å komme direkte til produktet på Epla.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...