mandag 29. oktober 2012

Engler i alle farger


Og noen kakemenn - som skal bli til julegavelapper innen julemarkedssesongen starter for meg neste uke. Siden jeg har forholdsvis nyfødt baby i hus har jeg valgt å droppe Epla-markedet i år og heller være med på to mindre. Det første er dratt i gang av flinke Unni Strand, og er neste torsdag kveld i Hyggen. Jeg stiller med mange poser, bagasjelapper, sykkelsetetrekk og julegavelapper.

Ta turen om du er i nærheten for årets minst stressende julegavehandel!


onsdag 24. oktober 2012

Lørdag kl. 15


 ...går det jammen meg også an å finne noe på loppemarked. Et par krepplaken, et par forkler med italiensk mat som jeg sikkert får brukt til et-eller-annet.


Diverse fargerikt av små løpere, gardinkapper og vevde bånd.


- og ikke minst to voksstoff, særlig fornøyd med det gule- og hvitrutete. Metervis av det og som en del av de andre jeg har funnet i høst. 


mandag 22. oktober 2012

Dagens tips


...til alle der ute som produserer og selger alt fra småting til mellomstore saker. Søstrene Grene har billige cellofanposer i tre størrelser akkurat nå! Passer jo også perfekt om du har tenkt å gi bort hjemmelaget konfekt til jul ; )

søndag 21. oktober 2012

De reisende Trengerikkeposene!

Bryant Park, Manhattan, N Y
Ei god venninne som også er en av mine beste kunder er stadig på farten - og har alltid med seg minst en av sine Trengerikkeposer (Hun mener jeg har skapt et avhengighetsprodukt - kokain forkledd som 70-tallsvoksduk, som hun formulerer det...) Etter oppfordring fra meg har hun begynt å ta bilder av posene på tur. For en uhelbredelig vagabond gjør det hjertet varmt å se dem "blende in" med kajakker, isbréer og kaffekrus verden rundt.

Eyafjallajøkul, Island

Kajakktur i den svenske skjærgården

torsdag 11. oktober 2012

I dag har jeg spart verden for 10 platsposer


Ti kvitteringer etter dagens innkjøp av nødvendigheter. I alle butikkene var de i ferd med å putte varene i en plastpose omtrent før jeg fikk sagt det sedvanlige -Trengerikkepose! Man må virkelig være frampå om man ikke skal ende opp med plast. Men det går an. Utstyrt med to av mine egne trengerikkeposer fikk jeg plass til alt - og takket altså høflig nei til 10 poser, på bare en handlerunde! Bra for miljøet og bra for meg - hadde jo bare kastet dem uansett.

Da kommer som dere sikkert skjønner dagens reklame: Du kan også spare verden for mange plastposer! To fine, nye alternativer i butikken nå:


Jeg har måttet krype til korset og kjøpe litt nytt voksstoff, har vært litt dårlig tilgang på råstoff i det siste. Denne er sydd av en rest fra billigkroken på Stoff & Stil:




torsdag 4. oktober 2012

Noen nye lopper


Hadde ikke trodd vi skulle få til så mange loppemarkeder denne høsten, men jammen har vi allerede kommet oss innom et par selv om minstejenta bare er tre uker. Over er det beste funnet for meg, tynt voksstoff i sort og hvitt - det fant jeg på runde to i stoffhaugen (har lært meg at man ikke må gi opp etter  bare en runde, må alltid tilbake når haugen er vendt litt rundt). Tror det var 4-5 meter av det - skal bli maaange kule poser!


Jeg digger frotté! Det trodde jeg mange andre gjorde og, så jeg ble ganske overrasket da jeg fant dette fine, gule frottéstoffet med hvite ankere på klokka to på søndag! Samme sted fant jeg også en finfin ullgenser som treåringen i huset straks kommer til å vokse inn i. Må stoppe ett hull, men ellers var den lytefri og da trenger man jo ikke alltid å strikke selv ; )


Litt sengetøy, også en uåpnet pakke til babydyne.


tredje runde i lampeavdelingen dukket sannelig også en morsom glasskuppel opp!  Litt vanskelig å se, men den var med blå og grønne ruter langs kanten, tipper den er 50-talls.


Har håpet å finne en sånn og i høst for da har begge kuppellampene i oppgangen fått byttet ut den vanlige, runde. Da gjenstår bare utelampa over døra, så jeg leiter videre.

onsdag 3. oktober 2012

Jubileumspose


På mandag feiret butikken min to år. Tusen takk til alle gode kunder der ute - dette er en utrolig morsom hobby og jeg blir oppriktig glad hver gang noen kjøper noe av meg. I fjor brukte jeg (det lille overskuddet) til å betale ned siste rest av studielånet - i år har jeg rett og slett satt pengene på en konto som jeg har døpt Pensjonskonto. De sier jo det er så viktig å spare til pensjonen, og selv om det ikke er snakk om veldig mye penger i året, må det jo bli litt om jeg klarer å ikke røre dem de neste 30 årene...

Den fine kjøkkenhåndkleaktige posen over (i voksduk den og, selvsagt) er nå å finne i butikken. Klikk på bildet for å komme rett til den.

Tusen hjertelig takk også for alle gratulasjoner til den lille nye i familien - hun er så snill at det forhåpentligvis blir mer tid både til å sy og blogge de nærmeste månedene.

mandag 1. oktober 2012

Så mye fint man får!


...når man har et nytt minimenneske i huset. Hun er tre uker i dag, og på lørdag fikk hun disse utrolig søte hjemmestrikkede skoene - i helt riktige jentefarger ; )

Tusen takk, Kjersti, de var midt i blinken!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...