onsdag 3. juli 2013

Gåmann, nå er det sommer!


I morgen starter ferien. Litt besteforeldre, litt Sverige, litt hytte, litt Island, litt sommermarked og mange late dager. Kanskje man tilogmed får lest en bok? Det nye terrassebordet som akkurat ble ferdig til ferien får vi heller bruke på de varme augustkveldene. En kompis av samboeren skaffet oss kabeltrommelen. Trafikkskiltet har jeg fraktet med meg siden jeg reddet det ut av en avfallscontainer etter dugnad i borettslaget for snart ti år siden. Man kan da ikke kaste slikt! Gjett om jeg var kjapp med å plukke dem med da jeg fant både dette og et med trafikklys på. Hvor ellers kan man få tak i ekte trafikkskilt?

Da er det bare å takke for følget og ønske god sommer til alle trofaste lesere der ute. Jeg er tilbake i midten av august og kan kun love at det kommer til å gå opp og ned med bloggingen i året som kommer også. Hyggelig om du fortsatt vil være med på berg-og-dalbanen :D

tirsdag 2. juli 2013

Poser på tur


I Roma denne gangen. Sammen med samboeren og meg som var så heldige å være gjester i tidenes eventyrbryllup i den evige stad. Over har min egen pose funnet sin plass i Vatikanet. Og under har min samboers spesialsydde Roma-pose (han er stor fan av fotbllklubben AS Roma) funnet hjem til Colosseum.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...