torsdag 29. august 2013

Høsten kommer nå...


....og jeg må innrømme at jeg synes det er helt greit etter den sommeren vi hart hatt i år. På tide å finne fram regnfrakken, både til seg selv og sykkelen. Dette trekket er nytt i butikken nå (klikk på bildet). Det og flere til tar jeg med til marked på Rodeløkka på lørdag - tipper det blir siste sommerlørdag for i år og vel verdt å ta turen!

lørdag 10. august 2013

For fotballgutta


Da er vi i gang igjen. Med hverdagslivet. (Etter fem uker i koffert er det faktisk ganske godt). Og med 40-årslagene som kommer til å stå i kø de nærmeste årene. Fare for at mange av dem som inviterer oss får en -Trengerikkepose i gave. Kan ikke tenke meg noe annet enn at alle norske 40-åringer har absolutt alt de trenger. Bortsett fra en av mine poser ;) Denne spesialversjonen ble i dag gitt til en hyggelig nederlender som fant ei norsk jente og slo seg ned her. Han er Ajax-fan så den bør vel falle i smak. Forresten den aller første -Trengerikkeposen med hvitt skråbånd langs hankene. Jeg vil jo helst at ting skal ha farge, men siden draktene til Ajax er hvite og røde var hvitt det eneste riktige på denne. Og det ble så fint at det gjerne kan bli flere med hvite hanker.

Jeg kommer nok ikke til å sy egne slike til butikken, men tar gjerne oppdrag om noen skal i lag til en fotballfreak med et favorittlag - med strykeark på printeren kan alle logoer pryde en pose!

Hadde forresten en fantastisk ferie på Island - rapport derfra kommer når jeg får oversikt over bildematerialet.

fredag 2. august 2013

For en Sommer!


Akkurat sånn vi vil ha den! 
Vi hviler føttene hjemme noen dager før siste ferie-etappe til Island. 


Etter det er jeg veldig klar for et nytt, kreativt år!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...