onsdag 30. oktober 2013

Men er det mulig da?!?



Noen ganger blir jeg virkelig overrasket over hva man kan komme over på et loppemarked et kvarter før stengetid på søndag. For et par helger siden rakk jeg innom et i Oslo på vei til jobb. Stoffavdelingen var som forventet totalt utplukket så det så ut til å bli en bomtur, men jeg svinset innom lekeavdelingen på vei ut for sikkerhets skyld. Og der hang disse to utrolig søte rullegardinene - ikke vet jeg hvor gamle de er men jeg tror vi er nærmere 50-tallet enn 70-tallet. De var litt brune i kantene og opphenget manglet så kanskje var det ikke så rart at ingen hadde kjøpt dem. Men likevel! Det er jo stoff, det går an å lage masse fint av noe sånt. Jeg fikk begge to for en femtilapp og vandret strålende fornøyd ut med kuppet under armen. Damen som solgte dem til meg var minst like glad for at noen endelig hadde sett verdien i dem.

onsdag 23. oktober 2013

Årets siste lopperunde


Gjorde noen fine funn den siste loppehelgen denne høsten. Snudde nesten igjen da jeg kom til stoffavdelingen for den så ikke spesielt lovende ut, men en eske følte jeg at jeg måtte grave litt i. Haha, begynner å få intuisjon på sånt og fikk virkelig betalt for det! Langt nede i esken skjulte dette nydelige stoffet seg. Det heter "Fålar" og er et IKEA-stoff laget etter et maleri av Sven Nilsson fra 1824. Stoffet er helt ubrukt og hele tre meter langt.


Det neste som dukket opp av esken var to stykk røde gardiner med små hvite hjerter på.


Og til slutt en hel rull med ubrukt fint bomullsstoff (fortsatt pakket inn i plasten sin).


Ikke nok med det - da jeg var ferdig med gravearbeidet lå plutselig dette uåpnede lakenet i superspreke farger og tronet på toppen av stoffbordet. Virkelig dagen for ubrukte skatter, dette.


Dette jungelstoffet i tjukk bomull fant jeg forrige helg, ubrukt det også.


Til slutt et søtt barnedynetrekk, det er helt klart brukt men ikke så altfor mange ganger for fargene var fortsatt veldig fine.

Puh! Nesten litt godt med loppepause nå. Så kan jeg kanskje få organisert stoffsamlingen min skikkelig i løpet av vinteren, det hadde vært på høy tid...

søndag 20. oktober 2013

Investering for framtida


Ja, det må jeg kalle det når jeg går bort og kjøper hundrevis av meter med ubrukt plastduk på rull (det er min faste leverandør på Hønefoss som står for disse og, hvor finner hun alt sammen?!?) De egner seg dessverre ikke som poser - dermed må jeg prøve å være kreativ og finne på noe nytt og praktisk og nyttig som de kan bli til. Når jeg bare kommer opp med den riktige ideen kan det virkelig bli masseproduskjon av dette. Men hva? Gode forslag mottas med STOR takk!

torsdag 17. oktober 2013

BINGO!


Ja, det må jeg nesten si etter forrige helgs lille loppisrunde. Det har vært svært labert med voksduk å finne der i det siste. Nå har jeg jo skaffet meg ufattelig mye kult råstoff via andre kanaler - men det er litt ekstra gøy å rote seg gjennom en haug med alskens ubrukeligheter for så å støte på akkurat det man leter etter.

To loppemarkeder var det her i nærheten og det endte med ikke mindre enn åtte ulike voksduker/stoff. Spesielt fornøyd med å endelig finne en ensfarget solgul en. Og en oransje og en rød. Også ble jeg hoppende glad da jeg plukket opp det geometriske stoffet til høyre og oppdaget at det var vokset! (trodde det var vanlig bomull men syntes det var så kult at jeg måtte ta det med).

Mange fine poser på trappene her. Og på lørdag er det nytt loppemarked.

tirsdag 8. oktober 2013

Tut-tut!


Rakk såvidt innom et loppis i løpet av helgen og prøvde å få sønnen min til å kjøpe bussveska i lekeavdelingen. Han var ikke interessert (merkelig) så da fikk mor kjøpe den selv. Ga en tier for den og det synes jeg er å komme veldig billig unna for en ny veske - for ja! Jeg har absolutt tenkt til å bruke den selv. I alle fall til en av ungene finner ut at den er kul og vil ha den.


Også et supersyntetisk superretroforkle som kan bli fin som pynt på en pose. To fine funn, helt greit at det ikke blir posevis hver gang...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...