lørdag 28. juni 2014

God sommer!


Hilser den fantastiske bokhylla vår. Som stod ferdig i fjor høst og ble enda finere enn vi hadde sett for oss. Laget av semi-hobbysnekker Kai som tok utfordringen med å konstruere tre meter hyllevegg i ett strekk uten skillere. Godt gjort, det er mye vekt den skal tåle. Normalt ser denne kroken absolutt ikke så striglet ut (den er lagerplass for leker med diverse store gummikurver) - men det er jo lov å drømme om den dagen da man faktisk kan sette seg ned med en bok og en kopp te i den gamle stolen...

Den solgule gardina kom på plass i går, etter å ha ventet på å bli hengt opp litt for lenge. Egentlig er jeg av den oppfatning at gardiner - i likhet med stryking - er unødvendig og vil forsvinne med min generasjon, men så ønsket samboeren seg så veldig en gjennomskinnelig gul/oransje gardin som kunne lage gyllent lys i stua og i tillegg skjerme bøkene så de slipper å falme. Løsningen ble en helt enkel firkantet sak.


Den er stivet opp med en trelist oppe og nede og hengt opp med maljer på to sånne enkle metallknagger fra Coop ByggTorget. Lett å henge opp og ned og tanken er også å lage noen flere maljehull så den kan henges halvveis opp ved behov.


Godt fornøyd - alternativ gardin er greit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...