torsdag 30. oktober 2014

Litt påfyll


I stoffsamlingen har det blitt i høst også, selv om jeg bare har kommet meg på et par loppemarkeder. Fint da å ha foreldre som også går på loppemarked og vet hva jeg er ute etter. To stykk gardinlengder og den lille runde duken fant mamma til meg for en stund siden.


Fant ikke stort selv på siste loppemarked, men: En gardinlengde av det svært så ettertraktede Skillingaryd-stoffet fra IKEA skal man være storfornøyd med!


En liten byttehandel skaffet meg disse fine stoffbitene pluss den nydelige voksduken under - blir nok en fin pose med tida...


Og sist men ikke minst, ei snill venninne forærte meg noen nydelige loppefunn hun gjorde for noen år tilbake.


Verdens kuleste barnedynetrekk med indianere - dessverre i en størrelse som ikke passer noen av dagens dyner. Fint for meg for da kan jeg sy av det :D


Ja, også dette fantastiske krepp-dynetrekket som gikk rett på min egen dyne da vi kom hjem fra besøk.

onsdag 8. oktober 2014

Hulen min


Høsten er her. Det er helt greit for meg akkurat nå. For da kan jeg krabbe inn i hulen min. Som blir stadig mer som jeg vil ha den. Og stadig finere, særlig når den er nyryddet som i dag. Velkommen inn!


På forsommeren fikk jeg ENDELIG opp en fantastisk gammel krydderhylle som jeg har flyttet med meg i minst ti år, tror jeg. Pappa reddet den fra huset til en av fetterne mine da de skulle pusse opp kjøkkenet. Da var den helt intakt med alle skuffer. Det var den faktisk helt til minstemann i huset i et ubevoktet øyeblikk klarte å velte den overende med det resultat at to av skuffene knakk hanken. Ble umåtelig ergerlig på meg selv for at jeg hadde satt den på gulvet og ikke passet godt nok på akkurat da det skjedde, men heldigvis har jeg sett andre bloggere sine kreative løsninger på krydderhyller som mangler en skuff eller to. Så da ble det plass til to plastbokser i de ledige hyllene.


Hylla var opprinnelig trehvit så jeg har malt den i (tilnærmet) samme farge som hankene. Den trehvite hylla under fant jeg på loppis for en tid tilbake. Helt supert å ha så mange små skuffer til å lagre alskens man trenger til produksjon. Stoffhylla har jeg også fått ryddet i løpet av sommeren.


Den har fått en ansiktsløftning på siden som vises ut i rommet - ved hjelp av kuleste kontaktpapiret jeg har fått av ei av mamma sine venninner. 


Erik Kold-bokser og kakefat 



Skapveggen (den har jeg vist her før)



...og der er jeg!

mandag 6. oktober 2014

Ja, disse fikk ben å gå på...


Marimekko er og blir poppis, det er helt sikkert. Fire av fem poser av duken jeg fant for noen uker siden ble "revet bort" som det heter på tabloidspråket. Denne over her er den eneste som er igjen. Ligger ute i butikken nå. Klikk på bildet. Den fikk følge av de to under her som du også kommer til ved å klikke på bildene. Håper med dette å ha startet med å få fylt opp butikken litt igjen framover...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...