søndag 30. desember 2012

Nydelig grå versjon av Mariuskjolen


Jeg fikk en hyggelig mail av Fride i romjula - hun er en av dem som har kjøpt mønsteret til Mariuskjolen min - med bilde av det ferdige resultatet. Superlekker! Veldig fin i den fargekombinasjonen og. Det eneste som var litt dumt var at Fride endte med å gi den bort til ei god venninne i julegave (litt av en gave må jeg si!) fordi den ble litt for liten til henne. Hun hadde strikket den i Alpakka fra Sandnes, noe som viste seg å være for tynt i forhold til oppskriften. Men nå som hun har strikket en, klarer hun nok en til seg selv og ; )


fredag 14. desember 2012

Årets innpakning


Er det bare meg eller blir desember kortere og kortere for hvert år som går? Dagene bare fyker unna, i år har jeg ikke engang klart å bake opp pepperkakedeigen - og langt mindre pynte kakene - som egentlig er den eneste juleforberedelsen jeg gjøre. Hvor seriøst jeg pleier å ta det kan du se her

Heldigvis har jeg kommet godt i gang med julegavene, og slik ble altså årets innpakning:

Papir fra IKEA, GOD JUL-gavebånd fra Søstrene Grene, hjemmesydd gavelapp av lin med til/fra-stempel (også Søstrene Grene) og liten juletreklype fra TGR. Godt fornøyd med resultatet!

Jaja, det er jo en uke igjen, og med de fleste gavene i boks kan det vel bli noen kaker i år også...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...