onsdag 27. februar 2013

Snart vår!


...og den første posen av de fantastiske ubrukte voksdukene jeg har fått kloa i lyser opp butikken i disse dager - gleder meg til å sette saksa i de andre, tror rett og slett jeg skal gjøre det sporenstreks!

(klikk på bildet om du vil sjekke den ut)

onsdag 20. februar 2013

torsdag 14. februar 2013

Han har komplett togdilla


Treåringen i huset. Så hva annet kunne det bli en Toget Thomas til årets karneval. Som vanlig startet jeg en dag for seint, så det gikk litt fort unna i svingene, men som vi sier i min bransje: "good enough for television". Om noen lurer på hva den grå og svarte saken er, så er det altså hodet og pipa til Thomas. Ble vel ikke helt ideell den festeanordningen der, så jeg tror ikke han hadde den så mye på seg i dag...det er jo egentlig galskap å bruke så mye tid og krefter på å sy et slikt kostyme, men så slapp jeg i alle fall å utstyre ham med Spiderman-drakt som alle andre...Også ble det selvfølgelig litt stort, så om han ikke protesterer høylytt blir det nok Thomas neste år også.

fredag 8. februar 2013

Det var ikke min idé...



...men jeg var ikke vanskelig å be, heller, da samboeren fåreslo å male sikringsskapet i en knallfarge. Det ble selvfølgelig gul (rester fra dørene i gangen oppe). Høyspenning Livsfare-symbolet kom liksom naturlig med. Presisjonsnivået på håndmalingen min var ikke helt topp så man bør ikke se det noe nærmere enn dette. Kan sees fra gata ute - da ser det i alle fall velig kult (og gult) ut!

Hvis noen likte idéen er det bare å kopiere i vei - symbolet skrev jeg ut fra nettet, man finner det lett ved å søke på "høyspenning livsfare" og velge bilder.

mandag 4. februar 2013

Trengerikkepose utforsker Sør-Afrika

Cape St Frances, Sør-Afrika
Denne gangen har en av posene tatt seg en tur til Sør-Afrika, der er det som kjent sommer når vi har vinter så hva passer bedre enn en strandtur og en fjelltur?

Et rom med utsikt til Taffelberget i Cape Town

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...