lørdag 18. juni 2011

Sommerlopper


Juni ble plutselig en svært hyggetravel måned for meg med reising, konserter, gode middager og familiebesøk. I forbindelse med sistnevnte dukket det opp et lite sommerloppis. Det åpnet i går og i den grad det hadde vært noen retrostoffer der forsvant nok de i løpet av kvelden, ja. Men den søte epleblomsterpotta og ferskenboksen var fortsatt der lørdag formiddag og måtte med hjem. Gardina de ligger på fant jeg sammen med de to voksdukene under i en nyoppdaget bruktbutikk i hjembyen - vel verdt et besøk!

5 kommentarer:

 1. "shit pommesfrites"!
  Den ene voksduken er i samme mønster som den jeg har på utebordet :)Det er nok eksakt samme.herlig!

  SvarSlett
 2. Visst e det god plass i trengerikkeposen ;o)

  Kanskje like greit at det ikkje blir så masse kupp på loppis kvar gong?
  Eg vett jaffal at heimen e begynt å fylles ganske så godt opp itte kvart ;o)

  SvarSlett
 3. Du og dine gode funn, altså :)
  Eg må berre få seie at eg har brukt den ULTRAKULE, herlege, gule, sommarlege "trengerikkeposen" frå deg i HEILE ferien! :) Den har vore perfekt til oppbevaring av badeklede og solkrem, bleier og skift til vesla - og det vart aldri vått gjennom den. Rett og slett heilt fantastisk :) Eg er så nøgd at eg berre MÅ bestille fleire av deg etterkvart :) Men no må eg først og fremst få kava meg til å lage ein maur til deg før eg får dårligare samvit..
  Klem frå ei svært nøgd Kristin :)

  SvarSlett
 4. Finfina burkar! Rktiga fynd. :-)

  SvarSlett
 5. Hei Guro!
  Det stoffet eg beskreiv som "plastaktig" er nok ikkje eigna til posane dine. Stoffet er ikkje spesielt fast og tett, men slikt kunststoff som var mykje vanleg til kle på 60/70-talet. Altså ikkje noko eg ville ha hatt inn på kroppen min, hehe! Men eg kan sende deg ein liten lapp, om du vil:)
  Sonja ;-)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...