tirsdag 24. april 2012

Første loppehelg


Må bare innrømme at det var litt skuffende. Enten er det jeg som har blitt mer kresen og selektiv, eller så var de fire loppemarkedene jeg rakk innom rett og slett mye dårligere enn de har vært før. En voksduk, en juleduk, et kjøkkenhåndkle og en gardin med store arbeidsbiler på. En Erik Kold-boks (de får man jo aldri nok av...).


Det morsomste var kanskje disse, filtpuslespill fra min egen barndom - det nederste ligger sikkert på loftet hos mamma og pappa (syntes det var greit å kjøpe det likevel), det øverste har jeg ikke sett før. De var i veldig god stand med alle filtfigurene intakt begge to.


7 kommentarer:

 1. Du var i alle fall heldig med den boksen!
  Jeg var heldig med funnene mine i helgen, men i fjor vår fant jeg heller ingenting.

  SvarSlett
 2. Oi oi oi, eg hadde fullstendig glemt Fuzzy Felt - snakk om flashback til barndommen! Eg hadde eit sett med hestar, og eg syns det var heilt fantastisk. Eg må prøve å leite det opp, det ville nok slått an hos mi straks-fem-år gamle jente.

  SvarSlett
 3. Funnene kommer nok i takt med at våren popper frem og får folk i vårrengjøringsmodus! Da skal du se at det havner fine skatter på diverse loppiser:D

  Bli gjerne med på min fotografiske utfordring:D

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Så søte puslespill! Og Erik Kold kan man vel ikke få nok av;-)

  Gratulerer med baby i magen også!

  Klem:-)

  SvarSlett
 5. Det var vel ikke så dårlig det der?! Ikke alltid jeg kommer hjem med såpass. Prøver å ikke ha for store forventninger for vårens første for oss på lørdag. :-)

  SvarSlett
 6. Heisann :) Så fine Marius-kjoler. Kanskje du vil være med i den nye boken om Marius? Vi fil krydre boken med folkets egne bilder av Marius. Du kan lese mer her eller ta kontakt med meg :)
  http://www.facebook.com/www.marius.no

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...