onsdag 8. august 2012

Her skjer det på lørdag

Foto: IKEA
Jeg er for tiden lettere sjokkskadet (gledelig sådan) over å ha funnet ut at mitt jatakk til Epla/IKEA-utfordringen nå har ført til at jeg er den del av den to uker lange lanseringen av den nye IKEA-katalogen. Jeg har nemlig også blitt spurt av Epla-damene om å holde en workshop på IKEA/Epla-dagen på lørdag. Jeg takket selvsagt ja, det er jo helt utrolig stas å bli spurt når de tre andre er kvalitetsbutikkdamene Maganda, Strand og ZNDesign!

Workshopen min er kl. 15 og varer cirka en time - jeg skal rett og slett vise hvordan jeg syr Trengerikkeposene mine. Det er plass til 20 på hver workshop og tidlig i morges var det fortsatt noen ledige plasser på min. Du kan melde deg på her om du er interessert.

Lokalet hvor det skjer er det nye Tekstileriet til IKEA på Grünerløkka, det ligger i Thorvald Meyersgate 72 og er fullt av fine tekstiler og gode idéer til hva de kan brukes til. Tekstileriet er åpent 12-20 og det er også lov å bare stikke innom for å kikke og la seg inspirere. Gleder meg veldig til å være med på dette!


4 kommentarer:

 1. Så utrolig gøy! Gratulerer!
  Søren at jeg allerede har en avtale lørdag, det hadde vært moro å være med på din workshop.
  Håper du får en fin ikea-dag:-)

  SvarSlett
 2. Gøy!
  Jeg skal dit litt senere på dagen.

  SvarSlett
 3. Wow så utrolig kult! Vi er i oslo, så jeg har tenkt meg innom :)

  SvarSlett
 4. Hva synes du om denne artikkelen? http://www.dagbladet.no/2012/08/09/kultur/kommentar/ikea/kataloglansering/finn_schjoll/22860772/

  Personlig reagerer jeg ihvertfall på at IKEA prøver å slenge seg på miljøbølgen når de er kjent for å selge masseproduserte møbler produsert langt fra utsalsgstedene. På den ene siden markedsfører de sjarmerende 'personlige' salgsobjekter, på den andre siden selger de billigmøbler av sponplater som kan (og må!) skiftes ut etter kort tid.

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...