onsdag 23. oktober 2013

Årets siste lopperunde


Gjorde noen fine funn den siste loppehelgen denne høsten. Snudde nesten igjen da jeg kom til stoffavdelingen for den så ikke spesielt lovende ut, men en eske følte jeg at jeg måtte grave litt i. Haha, begynner å få intuisjon på sånt og fikk virkelig betalt for det! Langt nede i esken skjulte dette nydelige stoffet seg. Det heter "Fålar" og er et IKEA-stoff laget etter et maleri av Sven Nilsson fra 1824. Stoffet er helt ubrukt og hele tre meter langt.


Det neste som dukket opp av esken var to stykk røde gardiner med små hvite hjerter på.


Og til slutt en hel rull med ubrukt fint bomullsstoff (fortsatt pakket inn i plasten sin).


Ikke nok med det - da jeg var ferdig med gravearbeidet lå plutselig dette uåpnede lakenet i superspreke farger og tronet på toppen av stoffbordet. Virkelig dagen for ubrukte skatter, dette.


Dette jungelstoffet i tjukk bomull fant jeg forrige helg, ubrukt det også.


Til slutt et søtt barnedynetrekk, det er helt klart brukt men ikke så altfor mange ganger for fargene var fortsatt veldig fine.

Puh! Nesten litt godt med loppepause nå. Så kan jeg kanskje få organisert stoffsamlingen min skikkelig i løpet av vinteren, det hadde vært på høy tid...

3 kommentarer:

  1. Å, det hestestoffet var fantastisk! Litt misunelig no, eg har ikkje fått med mefg så mange loppemarknader i år. Men skal prøve til helga!

    SvarSlett
  2. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

    SvarSlett
  3. Kjempe fine stoff, spesielt hestestoffet:-)

    SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...