søndag 15. mai 2011

Da kan nasjonaldagen komme


Det tok hele uka, men nå er den endelig ferdig - fanen til sønnens barnehage. På vårt første foreldremøte ble det snakk om 17. mai og hvorvidt ungen skulle være med i toget. Mange foreldre ville gjerne det, men siden barnehagen åpnet for under to år siden hadde den ikke noen fane. Klart jeg måtte melde meg for jobben! Skulle bare mangle når man digger å sy. Jeg fikk de største ungene til å lage noen tegninger til meg, og satte dem sammen med noen av bygningene og navnet i bokstaver av alle mine fine loppisstoffer. Selve fanen er bevernylon og stativet har min Reodor Felgen-far laget av en gammel klepp og et stålrør som noen hadde kastet...(skjønner hvor jeg har det fra å bruke andres søppel).

Jeg er strålende fornøyd, jeg, også var det veldig morsomt å sy de barnetegningene!!


Ja, forresten, til dere som lurte: bokstavene er rett og slett klippet, jeg har aldri skjønt det med å skjære stoff. Og "syskrinet" jeg fant forrige helg har bare ett stort, hvitt rom. 

4 kommentarer:

 1. Engasjert FLINK mamma!! :)
  Tenk - du har laget en fane de skal ha i maaaange år!:) Knall fin ble den - virkelig en flott fane - herlig at du fikk med litt av barnas eget også - tegningene!
  Jeg er så imponert!

  SvarSlett
 2. Fine, fine fanen!! For en utrolig flott ide å bruke barnetegninger. Denne må du bare være stolt av:-)
  Klem, Elin

  SvarSlett
 3. Så sporty og tøfft gjort å ta på seg å sy en fane!! Den ble kjempefin, og så morro at du brukte tegninger fra barna!! Da satser vi på godvær og en herlig dag på tirsdag:) Klem.

  SvarSlett
 4. WOOOW!! for en kjempejobb!!
  så utrolig flott gjort :)
  og så gøy for deg og dine barn å se på denne, både dette året og kommende 17 maièr!

  knall :)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...