lørdag 1. oktober 2011

Hipp hurra!


I dag er det nøyaktig ett år siden jeg åpnet Epla-butikken min, God som Grønn . Når jeg ser alt jeg har solgt samlet på denne måten blir jeg igrunnen ganske stolt, særlig fordi dette er noe jeg bare driver med ved siden av full jobb og alt annet. Det er liten tvil om at antall salg henger mye sammen med hvor ofte man har tid til å legge ut nye varer. Men det er jo det som er så genialt med Epla - du kan gjøre akkurat så mye eller lite ut av det som du kan og vil i ulike perioder. Økonomisk er nok ikke overskuddet det største (noe av pengene går dessuten rett videre til andre Epla-selgere...), men jeg får et stort energioverskudd hver gang noen liker det jeg lager så godt at de faktisk kjøper det. Nå i det siste har det blitt stadig flere kunder jeg ikke kjenner, og det er ekstra morsomt. Jeg gleder meg til å se hva jeg kan få til på Eplas julebasar - har planer om å ta meg fri et par uker i forkant og være kunsthåndverker på heltid. Men det blir nok uansett lenge til jeg kan "quit my dayjob" som en av venninnene mine sier jeg bør gjøre...

Det blir en GiBort i anledning jubiléet, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å forberede den, så dere får kikke innom igjen i løpet av neste uke. 

Det er cirka et år siden jeg begynte å blogge "offentlig" og i disse dager (bloggen er litt eldre enn som så). Derfor har jeg også lyst til å takke alle dere som er innom her i ny og ne. Det setter jeg stor pris på. Og selv om jeg ikke har vært like flink til å kommentere hos alle dere andre i det siste, gleder jeg meg hele tida over alle fine innlegg.

Riktig god helg til dere alle!

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med 1 års jubileum!

  Syns du skal være knakende stolt av produktene du kreerer jeg!Flotte er de. Lykke til med videre salg og med eplas julebasar:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer, du er kjempeflink!!!
  Hilsen en veldig fornøyd kunde :)

  SvarSlett
 3. Hipp hipp hurra!
  du har absolut all grunn til å være fornøyd med deg selv! grattis!

  SvarSlett
 4. Hurra for deg og Eplabutikken og bloggen! :) Og ikke minst hurra for Epla, som er en fantastisk fin salgskanal :)

  SvarSlett
 5. Kjekt at du har hatt slik god respons på butikken din:) Du har vel funne fram til noko som ikkje alle andre lagar og selger:)
  Det er mange som oppfordrar meg til å starte butikk der også, men eg har ikkje tatt steget enno. Først må ein jo ha litt varer, og så er det alt styret med å lage til på nettet...
  God søndag!

  SvarSlett
 6. Grattis med så mange flotte sal på Epla, og med jubileum. Bloggen din er kjempekoseleg, og eg elskar dei nydelege tinga du lagar. Og blir heilt grøn av misunning over alle dei supre loppekuppa dine.. :)

  SvarSlett
 7. Hurra for deg og Epla-butikken din! Du har all mulig grunn til å være stolt og fornøyd:-)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ettårsdagen for Epla-butikken! Og gratulerer med så mange salg! Herlig! :)

  SvarSlett
 9. gratulerer med salg og overstått ettårsdag!
  takk for at du deler av deg selv med oss andre!
  m

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...