mandag 6. mai 2013

Kroken med det rare i...


...har fått sitt eget Soria Moria-slott. Denne hylla heter Utopia og er fra Roommate. Jeg har ønsket meg den i et par år (har gjort et par halvhjertede forsøk på å ymte det frampå før jul og bursdag - uten resultat) og da jeg fant den i nærheten her for en måneds tid siden så bare kjøpte jeg den til meg selv! Så har jeg enda et sted å oppbevare nødvendige småtterier i sykroken min.


Som for eksempel papirer man må huske å gjøre noe med (bare man husker å sjekke dem ofte nok...). De morsomme Post-It-lappene med fugler på er en gave fra ei venninne og tanken er at alt av stort og smått på "Skal-gjøres"-listen min får hver sin lapp på denne tavla. Når oppdraget så er gjort kan lappen tas ned og kastes og målet er selvsagt en tom tavle. Men det vet jo alle at ikke kommer til å skje for så fort en lapp fjernes kommer det minst to nye opp...


Legg også merke til at min ganske så nye stoff-saks har fått sin egen knagg inni kroken der - da reduseres muligheten drastisk for at noen bare griper tak i den for bare å klippe litt papir - og den varer forhåpentligvis i mange år...


4 kommentarer:

 1. For ein koseleg krok :) Ein må jo berre bli kreativ av å sitje der :) Særleg med den superfine tavla, og ikkje minst alle dei fantastiske, fargerike Erik Kold-boksane! :)

  SvarSlett
 2. Veldig stilig tavle/hylle! :) Vet du hvor venninnen din har funnet de fine lappene med fugler på!? Skulle hatt noen sånne.. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, de der lappene var godt gjemt! Om du skulle få greie på hvor de er å finne, kan du gi meg et hint? Jeg har SÅ lyst å gi noen i gave.. :)

   Slett
 3. Åh, den tavla der har jeg også ønska meg, helt siden jeg så den gjennom den åpne døra inn til gangen til naboen til broren min i Bergen (faktisk!)Den er såååå fin!

  Og nå huska jeg at jeg har glemt å overføre penger til deg! Skal gjøre det nå med en gang:)

  God helg! Kos deg i den koselige kreakroken din:)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...