tirsdag 29. mars 2011

Nedtellingsloppefunn #7

Jeg var åpenbart ikke aleine om lampa i forrige innlegg, virker som "alle" interiørbloggere eier en sånn - det lover godt for mitt ønske om å finne en til. Men dagens tror jeg ikke det finnes så mange av:


Mini lekekoffert med de morsomste flyselskapsmerker. Størrelsen er cirka 10 x 15 cm og jeg tipper den er fra 50/60-tallet. Noen som har god greie på sånt der ute?

Det er plutselig så mye jeg har lyst til å vise fram, så jeg tillater meg ett funn til i dag : Fargerike eggeglass i plast fra samme periode:


Til slutt: Jeg har glemt å takke mine svenske lesere som kunne opplyse at endel selgere på Tradera også sender til utlandet. Så herved takker jeg dere - det er meget godt nytt for flere enn meg!

6 kommentarer:

 1. Jøye meg :) Denne kofferten er jo unik . Du skal vel beholde den som den er , så gøy det var med disse merkene :) Og de kule eggeglassa da . Det er skjeden man finner så mange av samme sort .

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. besvim..... nydelig koffert og de eggeglassene har jeg ønsket meg leeeenge, altså:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Herlig den kofferten din, den skulle hatt en æresplass hvor den synes godt. men den er kanskje mer holdbar når den ikke står ute i lyset. Liikte veldig godt de eggeglassene der også

  Skulle den gamle skrivebordslampen min dukke opp når jeg er borte hos min mor, før du finner en annen, så skal jeg gi deg et vink.. for jeg tror ikke jeg har plass til den

  Ha en fin uke

  SvarSlett
 4. Hadde sånne eggeglass en gang i tiden, blandt de første kjøkkentingene jeg skaffet meg for 30 år siden :-)

  SvarSlett
 5. Har en Jac, Jacobsen lampe. se https://www.facebook.com/sixtiesretro.husgogn

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...