mandag 28. mars 2011

Tjuvstart


Okei, jeg innrømmer det - jeg klarte ikke å holde meg unna selv om jeg egentlig teller ned til neste helg. Det passet så godt å kombinere årets første på Hasle med besøk hos svigerinnefamilien i nabolaget. Som flere av mine medbloggere allerede har rapportert var det avsindig mye folk der, de hadde visst aldri opplevd maken. Brukte vel fem minutter på å brøyte meg fram til stoffavdelingen da vi ankom et kvarter for seint (loppekondisen er litt rusten, tydeligvis). Derfor var det til min store overraskelse at det første jeg kastet øynene på var det fantastiske dynetrekket over. Det har stått på ønskelista mi i et par år nå, og dermed var turen allerede verdt det. Litt annen godis fant jeg og. Det med bilene på hadde de haugevis av der, tror jeg tok med litt for mye så om noen er interessert; Gi lyd.


Litt juleduk og litt voksduk, litt begge deler øverst til høyre (egne Trengerikkeposer til julegavene!) og et artig 70-tallshåndkle.


Ja, også disse som jeg er svært fornøyd med:


Nei, ikke bumeranger - kleshengere trukket med plastsnor - tøyet må jo henge ekstra godt på dem?

Sånn, da har jeg ikke dårlig samvittighet for å ikke ha vist fram helgens funn, i kveld fortsetter nedtellingen til Den Store Loppemåneden April.

5 kommentarer:

 1. det øverste stoffet er megafint, har sett det før inne hos en blogger:)Vi kan godt bytte en bit i en av de stoffene jeg fikk tak i på lørdag:) Send en mail til trineathotmail.no:)
  Kleshengerne er nydelige og sååå retro:)

  Trine:)

  SvarSlett
 2. Jammen godt du tjuvstarta, for her var det mye fint!! SÅ heldig du var som fikk med deg det dynetrekket, det er råfint!
  Ha en fin dag:-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Kanskje det kan lønne seg å komme litt sent noen ganger.. Jeg var der jo fra åpningen, og hadde det tøffe dynetrekket ligget der fra starten av, hadde jeg garantert tatt det med meg! Kan ikke skjønne annet enn at de må ha lagt det frem litt etterpå.. :)

  SvarSlett
 4. skjønner deg kjempegodt. Vi bruker kreppsengesettene vi også:) Trodde det bare var jeg som gjorde det:9 Lov å prøve seg da:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 5. Du fant jo mye fint jo!
  Gleder meg allerede til neste helg:-)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...