fredag 15. april 2011

God lesepåske!


Nydelig omslag, ikke sant? Forfatteren er hobbyornitolog som meg selv, og da er jeg jo solgt. SOM jeg har gledet meg til å åpne denne! I Livet før barn gikk det med adskillig flere bøker enn i dag (har ikke helt roen nå for tida). Amerikanske Jonathan Franzens Korrigeringer er en av de beste jeg har lest noensinne. Den nye - Frihet - har fått ovasjoner i pressen og blitt utropt til den store, amerikanske samtidsromanen - ja, det sies at den er enda bedre enn debutboka! Jeg tror på det, for etter bare to sider satt jeg og lo høyt for meg selv av den fantastiske rekken av rare spørsmål man stiller seg når man plutselig skjønner at man har blitt voksen:


Med blå himmel så langt Yr kan se putter jeg denne i bagasjen og tar en skrivefri påskeferie. Nå er det lesing, strikking, turgåing, soling, hagearbeid og Påskelabyrinten som skal prioriteres!

Riktig god påske alle mine fine følgere

2 kommentarer:

  1. Mmm, lesepåske. Ikke noe som å sitte i sofaen på hytta og bare lese... Har asfaltpåske i år med jobb hver dag, men jeg skal prøve å nyte det så best jeg kan - kanskje med en god bok. :) God påske.

    SvarSlett
  2. Ha ei riktig god lesepåske:-)
    Klem, Elin

    SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...