torsdag 19. mai 2011

Et kuppelkupp


Vi bor i et hus hvor det fortsatt er sånne enkle glasskuppel-lamper både på utsiden og i første og andre etasje i trappeoppgangen. Jeg synes de er skikkelig ujålete-fine, og da denne uvanlige glasskuppelen dukket opp på loppemarked sist helg ble det i alle fall sikkert at de ikke skal byttes ut. Trodde jeg skulle klare å snike den med meg for en tjuekroning, men dama visste tydeligvis hva hun solgte og forlangte 80,- Da stod jeg over i første omgang før jeg heldigvis i andre omgang skjønte at jeg kom til å angre noe så innmari om jeg kom hjem uten. Heldigvis var den fortsatt der, jeg tilbød femti men fikk bare pruta en tier til 70,- Noe som jo i bunn og grunn er gibortpris for en knalltøff ny lampe. Prøvde den ute først, men den egnet seg ikke skråstilt på veggen, så da ble det gangen i førsteetasje inne. Passer bra, for den fungerer nå som inspirasjon til å komme i gang med oppussing akkurat der:


Et stykke ubrukt Unikko Marimekko var også med hjem fra det loppiset:

7 kommentarer:

  1. Tenker den gjør gangen finfin!Lekkert mønster på den :)Syns ikke prisen var gal heller!

    SvarSlett
  2. Superkul !Likte fargen og det mønsteret :) Vi har noen slike kupler i huset også , men de er bare runde uten mønster . Skal se etter sånne og jammen bytte ut ;)
    Heldig var du også som fant et ubrukt marimekko stoff .

    klem fra Janne

    SvarSlett
  3. å du å du! stilig lampekuppel! bra du kjøpte den:-) De telefonene i forrige innlegg, forresten - sånne hadde jeg og broren min når vi var små - kjempeartig! Mye superhemmelige samtaler etter leggetid mellom soverommene...

    SvarSlett
  4. Flotte loppekupp :D
    ønsker deg en fin kveld
    /myr

    SvarSlett
  5. Stilig kuppel, ønsker meg en sånn. Vet du navn på produsent ? ��

    SvarSlett
    Svar
    1. Dessverre :( Det står ingenting på den.

      Slett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...