torsdag 11. august 2011

Barselgaver


Det har blitt født en del barn i omkretsen dette året - de får alltid altfor sein barselgave av meg siden jeg selvfølgelig må lage noe selv... Nå har jeg for første gang prøvd meg på å sy skjorter etter mønster fra 70-tallsklassikeren "Barneklær du kan sy selv".  Jeg fant bunkevis med dette morsomme bildynetrekket på et loppemarked for en tid tilbake, så de får like alle de små. Må innrømme at jeg synes det var vanskelig å holde den sømkvaliteten jeg liker å gi fra meg, særlig halsåpningen måtte prøvesys et par ganger før jeg ble fornøyd. Hvordan de fungerer i bruk? "Vete katten" som våre svenske venner ville sagt det, men jeg tror de er fine til de aller varmeste sommerdagene som det forhåpentligvis blir flere av når disse passer neste sommer!

(beklager litt dårlig avbildning, det ble gjort i hui og hast før skjortene ble sendt avgårde vestover...)

3 kommentarer:

 1. fine!Tror nok eier og foreldre blir fornøyd der gitt:)artig stoff også.tut tut!
  Har selv den syboka men jeg skjønner meg lite på mønster...får aldri tegnet de av riktig og da blir alt krøll.

  SvarSlett
 2. Kjempe fin! Sånn fikk jeg også lyst til å lage, selv om jeg sjelden blir fornøyd når jeg prøver meg på å sy barneklær... Kan ihvertfall ta frem boka og kikke litt;)

  SvarSlett
 3. Hej Guro
  Sikke nogle fine "70-bluser". Jeg afholder BoysMonth på min blog og hvis jeg må, vil jeg gerne have dine bluser med til næste update over drengeindlæg i august (15/8) - Kig forbi min blog og hvis du har andre drengeting du gerne vil bidrage med er du meget velkommen :-)

  Rigtig fin blog og skønne ting du laver!

  //Christine*

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...