fredag 12. august 2011

Ønske oppfylt! (og vel så det...)


Jeg hadde kun ett ønske (materielt sett) for bursdagen min i år (feiret i slutten av juli), og det var den nydelige nye emaljegrønnsakskjelen fra Høyang. Jeg gjorde det såpass klart for samboeren at det var den jeg ønsket meg at han nok ikke torde noe annet enn å oppfylle det... Den er bare så utrolig fin, og jeg skal klare å ikke vaske den i oppvaksmaskinen siden den er øremerket koking av poterer og grønnsaker. Vi trengte virkelig en kjele i denne størrelsen - nyttig og fornuftig også, altså. Attpåtil hadde samboeren puttet Lillebjørn Nilsen samlede oppi, så da er underholdningen sikret. Må bare få orden på anlegget, for jeg er en av dem som ikke er ferdig med CD'ene.

Men jeg fikk jo flere gaver. Og her kommer en bilderekke som viser hvor gode og flinke venner jeg har som alltid finner gaver som er helt midt i blinken! (mulig jeg er en av de enkle å finne noe til, altså, med alle dillene mine...)


Nydelig fuglebok med beskrivelse og lyd av 150 norske arter. Topp for en med fugl på hjernen. Lillegutt skal kunne alle innen han er fem ; )


Morsom bagasjelapp fra Images d'Orient fraktet av venninne helt fra Libanon.


Snapshotrammer a la Polaroid som fikk fart i inspirasjonen til å komme i gang med maling av den digre trappeoppgangen vår. Det trengtes så innmari og nå er første del fin og hvit og nymalt, men det er en god stund til jeg kan vise den frem fiks ferdig, ja...


Termopresskannekopp fra Bodum (grønn, selvfølgelig) og Fair-trade kaffe som skal nytes i Sniker'n (el-bilen) på vei til jobb hver dag.


Og voksduk fra min kjære, snille svigerinne som heier på den lille butikken min. Vi har egentlig sluttet å gi gaver til hverandre, men jeg er jo veldig glad for at hun satte regelen til side og lot nevøen og niesa gi bort disse til tante da vi feiret bursdagen sammen. Den øverste har allerede blitt en -Trengerikkepose til lillegutt. Jeg har døpt dragen Barnehagedragen siden posen skal brukes til ekstratøyet i barnehagen (vet en del som har kjøpt av meg også bruker sine til det). En lik denne dukker nok opp i butikken i løpet av høsten. Og den rosa blir selvsagt til små frøkner som bare vil ha den fargen. 


Når jeg i tillegg har feiret med sushimiddag med kjæresten, teaterballett og indisk sammen med fire av mine beste venninner, og hele familien på selve dagen som var en av de fineste i hele sommer, så kan jeg ikke annet enn å være like fornøyd som lille Barnehagedragen.5 kommentarer:

 1. Oi, så mange fine gaver!! Og fine opplevelser med gode venner og familie er jo det beste av alt! Gratulerer med overstått!! :D

  SvarSlett
 2. Skjønar godt at du er fornøgd:)
  God helg!

  SvarSlett
 3. Åh, kastrullen är ju bara så fin!!

  SvarSlett
 4. Det får ein seie var god avkastning på dagen!

  Her i huset øvar me på fuglane med fireåringen vår også, det går ganske bra sjølv om det enno er ein del forvirring rundt blåmeis/blåveis/kvitveis. Hyggelig at du likar fuglane mine, eg er vel ikkje proff nok til å kalle meg hobbyornitolog men har alltid vore veldig interessert.

  SvarSlett
 5. Flotte gaver- så kjekt når venner og familie "forstår" smaken din :)
  Grattis med overstått!

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...