lørdag 13. august 2011

Veske til meg selv


Det har blitt så mye sying til andre i det siste (veldig morsomt) at prosjekter tenkt til meg selv må finne sin plass helt nederst på gjøremålslista. Men nå var det helt nødvendig med ny veske, og siden jeg tydeligvis har blitt så gjerrig at det er totalt uaktuelt å betale en tusing for en av de ultrakule på PapirGalleriet på Norway Design, var det å sette seg til ved symaskinen på forsommeren. Voksduk, altså, det kan brukes til det meste! Denne er en av de desidert fineste jeg har funnet. Jeg tok det litt på hælen med mønsteret, målte og klippet på direkten, om man kan si det på den måten.


Kraftig glidelås, faktisk med refleks på sidene - det spørs vel om den kommer helt til sin rett. Lukking med magnetlåser, praktiske og enkle å feste.  


Liten lomme til viktige papirer inne i veska. 


Også fikk jeg virkelig igjen for Askeladd-genet mitt som forbyr meg å kaste alt som ser ut til å kunne komme til  nytte. Jeg husker ikke hvor jeg fikk disse sorte pappvinklene fra, men jeg klarte selvfølgelig ikke å kaste dem. Og det er jeg glad for nå, jeg bare klippet av de to som stikker opp på hver side så hadde jeg perfekt oppstiving til bunnen av veska (dere skimter det på bildet over).


Gjenbruk også av stroppefestene fra min forrige veske som var i så dårlig forfatning at jeg rett og slett klippet den istykker. 


Og baksiden av lokket ser sånn ut:


Veska er allerede brukt i en måneds tid og fungerer utmerket, akkurat passe størrelse, lett og fin. Jeg er strålende fornøyd! Ikke kostet den mange kronene heller, det er lønnsomt å kunne sy...

Nå logger jeg av i et par uker som skal tilbringes i mitt sommerparadis nummer 2 - Rolvsøy i Finnmark nordvest for Hammerfest. Der er det meldt supervær den første uka, så jeg tror jeg kan love en eksotisk billedserie av naturen og tidenes oppussingsprosjekt når jeg kommer sterkt tilbake i slutten av august. 

Ha en fin seinsommer så lenge alle bloggevenner!

8 kommentarer:

 1. Koselig og lage noe til seg selv også :-)
  Fargerik veske.

  SvarSlett
 2. Kjempefin veske:-) Jeg har tenkt det samme lenge - nemlig å sy en veske ala de kule veskene på Norway Design. Har ikke kommet lengre enn å kjøpe stoff - regnjakkestoff - aner ikke om det vil fungere, men skal teste det ut. God ferietur:-)

  SvarSlett
 3. *SUUUUKK* For ei fantastisk kul veske! Du er så utruleg kreativ :) Når og viss og kanskje om du kjem til å ta imot bestilling på slike, ønskjer eg meg! :) Eg kan til og med sende deg ein raud regnfrakk i posten om du kan lage ei veske utav den :)

  SvarSlett
 4. Super cool taske :)


  Sommerhilsen


  Henrik
  http://iphonereparationer.dk/

  SvarSlett
 5. utrolig flott veske!
  ser ut til å fungere perfekt og, med sin strl, lommer og glidelåser..du er flink!

  SvarSlett
 6. Så bra den vesken ble!! Flotte farger -og den fine formen. dette kan du!! :)

  SvarSlett
 7. Hei!
  Så utrolig fin veske! Du er heldig som er så flink til å kunne sy.
  Ha en deilig søndag!
  Hilsen Caza

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...