mandag 21. januar 2013

Tidenes Finn-funn!


Der 2012 var et ganske labert år for voksduker (det tok seg riktignok litt opp mot slutten), er 2013 allerede et gullår for meg! SJEKK hva jeg fikk tak i via et enkelt lite søk på "voksduk" på Finn. Jeg har til nå mest handlet på svenske Tradera, men så fikk jeg en innskytelse her om kvelden på å sjekke om det kunne finnes noe på Finn. Fant en fin duk hos ei dame som solgte mengder av bruktgodsaker - etter litt mailing fram og tilbake hvor jeg forklarte hva jeg skulle bruke den til, viste det seg at hun satt på et helt lager. Etter en times kjøretur hver vei i dag kom jeg hjem med bilen full av disse:


Nesten alle er på rull - dvs. helt ubrukte. Hun hadde flere og, men jeg måtte nøye meg med de aller fineste (har blitt litt mer kresen på voksduk-kvaliteten og i det siste, de bør helst være av stoff-typen). Den ensfargede oransje er det sikkert 10-15 meter av!! Det er nesten ikke til å tro - håper de fortsatt er der inne på syrommet mitt når jeg våkner i morgen ; )

8 kommentarer:

 1. Snakk om å ha lykka med seg! Mange fine der, ja:)

  SvarSlett
 2. Guuud! De to med de oransje og blå blomstene i midten var helt fantastiske. For et kupp!

  SvarSlett
 3. WOW!!! Det var litt av et kupp :) Så morsomt da!!

  SvarSlett
 4. Nyyydelige.
  Skal si du er heldig for tiden.
  Tror jeg må en tur på bruktbutikken i morgen å se om det er noen skatter til meg:)

  SvarSlett
 5. Så heldig, den med blå blomstre og den med grønne/turkise blomster var fantastiske. Håper det dukker opp noen nett snart i disse stoffene...:O)

  SvarSlett
 6. OMG, for eit funn! :) Skal sei du er heldig :) Og tenk alle dei superfine trengerikkeposane du kjem til å lage av desse! :) Viss du lagar ein veskevariant av den oransje duken med kvite og raude blomar som ligg utslått på golvet, er eg nok raskt ute med å sikre meg ei ;)
  Ååååjaaaa, bok mot forkle er ein DEAL! :) Då kan du hekle deg ein maurven til Maurits som du har buande hos deg :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 7. woæw! skal si du var heldig her ja!
  føles så godt å gjøre slike kupp :)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...