fredag 10. juni 2011

Pimp my Strykebrett!


Jeg skal ikke påberope meg at det var jeg som fant det på (har jo sett mange nydelige resultater hos andre bloggere), men jeg har faktisk tenkt på å friske opp det gamle strykebrettet mitt (arvegods fra 80-tallet) en god stund. Med burgunder spraylakk og nyinnkjøpt stifte"pistol" ble det gjort ferdig nå i kveld. Og jeg husket å ta før-bilder!Ikke spesielt lekkert, trengte helt åpenbart litt omsorg. Nå skal det innrømmes at det nok hadde vært både enklere og billigere å kjøpe et nytt, men da hadde det jo verken blitt så "Grønt" eller morsomt å stryke på heretter. Stoffet er nok ikke fra 70-tallet, men det kommer fra loppemarked og jeg synes det er kjempestilig (det er faktisk et Norway Design-stoff...). Til slutt et bilde av brettet i sitt rette element - en krok av syrommet mitt:


Kan'ke bli for mye mønster og farger, vet dere!

Er det forresten noen som vet hva som skjer med besøkstallene for tida? Jeg har vært bortreist med jobb i noen dager og i mellomtiden har visningene av bloggen gått helt bananas - så mye at det neppe kan  være riktig. Noen som kan forklare?

14 kommentarer:

 1. Pretty! For et herlig stoff! Helt utrolig hva som havner på loppis.. Har funnet House Doctor boller og Søstrene Grene saker også på loppis. Ting har ikke lang levetid nei..

  Kjøpte "nytt" strykebrett på Fretex i går (etter at jeg fant ut at det nye strykebrettet mitt til mange hundringser ikke var noe tess) så det må få en make-over også, men tror ikke jeg har råd til å bruke så et så flott stoff ;)

  Men det gjøl sikkert strykingen til gladere prossess da..

  SvarSlett
 2. PS. Artig å få sett litt av syrommet ditt! Masse lekre stoffer og herlige farger der :)

  SvarSlett
 3. Vilket otroligt härligt mönster på strykbrädetyget! :-)

  SvarSlett
 4. SÅ KULT Guro!Knallbra oppfriskning av et sliiiitent strykebrett:)Minner meg på at jeg sjøl må få kjøpt meg et strykebrett - her brukes bordet flittig serru.
  Herlig å se litt av syrommet ditt også - masse fine stoffer!

  Ja de besøkstallene det noe rart med hos meg også - her snakker vi flerdobbling av vanlige besøkende...skulle ønske det var sant men jeg aner noe muffins ja.

  Ha en fin pinse!

  SvarSlett
 5. Fint at du heller oppfrisker et gammelt og stygt strykebrett og gjør det helt "nytt" og pent enn å kaste det! Selv om det hadde vært billigere å kjøpe et nytt strykebrett så havner jo det gamle på søppeldynga. Hadde flere vært som deg tror jeg verden hadde hatt mindre søppel gitt!
  Likte strykebrettet ditt i alle fall:)

  SvarSlett
 6. Knallstilig stoff på det "nye" strykebrettet ditt!
  God langhelg!

  SvarSlett
 7. Herlig make-over! :)
  Nå fikk jeg skikkelig inspirasjon!

  SvarSlett
 8. Det var finfine makeover ja :o)
  Har planer om nytt trekk på mitt og. Plutselig e det jo masse i bruk ;o)

  Så kjekt å få sjå litt av den flotte sykroken din og da. Vil gjerna sjå mærr :o)

  SvarSlett
 9. Huska det ja, at eg holdt på å ittelysa deg pga at eg såg det flotte profilbildet ditt øvealt :o)

  Trur nesten eg skremte deg litt då eg sa at du måtte kommentere hos folk så de fant veien te deg ;o) Hærligt med denna kreative aktiviteten som blogginga har ført te ja :o)

  SvarSlett
 10. Nei! Ikke si det er feil med besøkstellern... trodde jeg hadde fått mange nye lesere.... jaja:-) Men jeg blogger på med godt mot:-)
  Knallfint strykbrett - har veldig lyst til å gjøre noe slikt selv. Legger man på ny skumgummi under også - eller bare nytt stoff?

  SvarSlett
 11. Heisann..
  Nå har annonsen om det gratis arkivskapet kommet ut igjen :D Skynd deg :D

  SvarSlett
 12. utrolig flott det ble da! ..og så har du gidda å lakkere understellet og..wow, det gjorde seg!!

  syrommet vil jeg gjerne se mer av, massse mer :)

  takk for en knakende god kommentar på gi blod-innlegget mitt, du hadde jo masse bra å si om dette, og er nok mye flinkere med ord enn jeg er..så mye inni hodet, men ikke så lett å få det ut via tastaturet ;) saken er i allefall kjempeviktig!

  SvarSlett
 13. Så stilig det vart!
  Og kjempefin blogg du har! Og heldige du som finn så mykje fint på loppemarked rundt om kring!

  SvarSlett
 14. Den ligger under gis bort også under næringsvirksomhet.. Eller her : http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=29057841 :D

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...