torsdag 21. juli 2011

Papirlykke fra BsAs


Jeg har sjelden blitt så glad for en pakke i posten som den som kom i dag. Det har seg sånn at høsten for fem år siden var jeg to måneder i Argentina, hvorav brorparten av tida i Buenos Aires - rett og slett verdens kuleste by etter mine begreper. Og da særskilt bydelen Palermo, hvor arkitektene og designerne har gentrifisert et tidligere ganske lugubert område til å bli det rene spise- og shoppingparadis for en rik nordboer. Palermo er full av gode restauranter (som for eksempel Ølsen med akevitt på menyen...) og små arkitekturperler med designbutikker som selger alt fra de morsomste klær via koseMaradonna'er til såpeconfetti (!) og førsteklasses papir. Butikken Papelera de Palermo hadde jeg mest lyst til å putte i lomma og ta med meg hjem - Papirgalleriet på Norway Design er OK, det, altså, men det kommer nok til kort her, ja. I den ekstra kofferten som måtte kjøpes for å frakte resultatet av handlefesten til Norge, var det blant annet noen nydelige, runde kort av håndlaget papir. Tror jeg kjøpte en tre-fire pakker som forsvant altfor fort - og angret som bare på at jeg ikke kjøpte mange flere. Jeg har prøvd å bestille over nettet, men fikk ikke betalt til Argentina. Men - meldte min spanskkursvenninne fra Østerrike seg på Facebookchat'en. Det viste seg at hun fortsatt var der borte, riktignok på flyttefot hjem til Europa snart, og kunne gjerne ta et handleoppdrag. Så via Wien har jeg nå altså fått et lite lager med både firkantede, runde, hvite og naturfargede håndlagede kort som kan brukes til veldig, veldig mye. Det er papirlykke!


...og ja, skulle dere tilfeldigvis være i den verdensdelen, MÅ dere ta turen innom Papelera de Palermo. Og Sopa de Principe. Og klesbutikken DAM.

3 kommentarer:

 1. Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen din (av en eller annen merkelig grunn), men jeg har kosa meg SÅ med å lese bakover, innlegg for innlegg:) Håper du har en fin sommer:)

  Klem Sissel

  SvarSlett
 2. Kjempefint papir! Skjønner godt du ville ta med butikken i lomma:-)

  SvarSlett
 3. Lykke kan også komme i form av papir. :-)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...