søndag 7. august 2011

Retro i fjellheimen


Jeg skulle gjerne vist dere mer av hytta, men jeg fikk rett og slett ikke somlet meg til å ta flere bilder da vi var der. Så det får bli neste år. Inntil videre får dere isteden en stor godbit fra helgens lille fjelltur - dametoalettet på Kalhovd Turisthytte på Hardangervidda har helt klart ikke vært pusset opp siden det tiåret dere vet! Toalettmappa mi fant seg fort til rette der, som dere ser:


Jeg var inne på tanken om å spørre om de ikke tilfeldigvis hadde noen ruller til overs fra dengang, men følte det ble litt vel urealistisk og nerdete...

To dager i frisk fjelluft gjorde også godt for kropp og sjel, og det å gå fem-seks timer pr dag blir bare en lek når de blideste gulkremler smiler mot deg langs hele stien!

Gulkremle Brulée (som samboeren døpte dem)! Fanget i et avslørende øyeblikk et sted litt over halvveis mellom Mårbu og Kalhovd på Hardangervidda.

3 kommentarer:

 1. Akkurat sånn tapet var det på badet hjemme før! Gul :) Husker jeg syns den var verdens styggeste da, men nå skulle jeg ønske den fortsatt var der!! :D

  SvarSlett
 2. Så artig:) Håper dere hadde en fin tur:)

  SvarSlett
 3. Aiaiai, for ein retrohimmel av eit bad! :) Men (hehe), eg trur sjansen for at dei hadde tapet til overs var heller liten.. :)
  Frisk fjellvandring høyrtes herleg ut :)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...