tirsdag 29. november 2011

Der var jeg


En uke for seint i forhold til Julebasaren, men pytt-pytt, de aller fleste Allersleserne hadde vel uansett ikke kommet seg på den...litt dumt at de klarte å vise stort bilde av Mariusnettet jeg ikke har laget selv, men skjønner at de falt for fristelsen når jeg stilte i Mariuskjole. Fikk smake min egen medisin der, kan man si, jeg sitter jo daglig og velger og vraker i bilder selv...

I dag vil jeg også ønske velkommen til følger nr 200 som morsomt nok ble Strand. Velkommen også til andre nye følgere som har kommet til i det siste. Jeg er klar over at jeg har forsømt meg mot giborten på Facebooksiden, lover å ta det godt igjen etter helgen.

7 kommentarer:

 1. Hurra for Guro! :)
  Både med artikkel og antall følgere.

  Du, det blir spennende å se om det kommer noen nye kunder nå da etter den artikkelen. Det hadde vært morro!

  Jeg gjorde som du jeg. Tok kontakt med Siw nå og sa at jeg ønsket å profilere butikken min et par uker før jul. Håper bare at jeg ikke er for seint ute...Kanskje mange selgere som tenker det samme nå rett før jul.

  Siw

  SvarSlett
 2. Så gøy, ser ut som en fin reportasje.
  Må nesten kjøpe Allers i morgen for å lese om deg.
  Også så gøy å se bilde av deg, nå kommer jeg til å kjenne deg igjen på loppis vettu;-)
  Klem Louise

  SvarSlett
 3. Hei!

  Jeg snubla forbi deg sånn via-via her i kveld og her fant jeg mye jeg vil følge med på videre!
  Jeg sitter igjen med to spørsmål etter å ha lest en hel haug med innlegg:
  - lager du alle trengerikkeposene (genialt navn forresten!) i voksduk?
  - hvordan vasker man egentlig en voksduk på best mulig måte? Jeg har vel sett for meg at disse bare tørkes av med en klut jeg... ;/

  Og UTRULIG tøff Mariuskjole! Jeg elsker min Mariusgenser med tilhørende topplue med kjempedusk strikka av min mor på 70 tallet, men kjolevarianten var ny!

  Hyggelig hilsen
  Ullugla

  SvarSlett
 4. Så hyggelig bilete og for ein vakker liten kar. Kjekt å høyre at du selger godt. Slikt gleder kreative hjerter:) God adventstid!

  SvarSlett
 5. Så flott oppslag, gratulerer med både det og mange nye føljarar!

  SvarSlett
 6. Hei, og takk for utrulig kjapt svar! Da skal jeg vaske i vei og sy et skikkelig trekk til sykkelsetet mitt. Det trengs, gamle plastposer funkerikke i Trøndelag!

  Ble jo inspirert av deg også, har sydd noen handlenett i mitt liv, men aldri funnet en modell jeg virkelig liker. Har du skrevet noe om det her eller må jeg kjøpe allers for å få et hint? ;) Altså en gang må bli den første, men jeg kjenner på meg sjøl at å kjøpe allers før fylte 30 ligger litt langt inne... ;)

  Jeg venter i spenning på skjørtedel av mariusgenseren ja!

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...