lørdag 5. mai 2012

Til inspirasjon


Jeg har ikke sydd dem selv, men har veldig lyst til å vise dem frem likevel. Disse fantastiske stoffdukkene i mykeste bomull kommer fra en butikk i Buenos Aires som heter Sopa de Principe (Prinsesuppe). Kjøpte med meg en enslig Maradona-dukke da jeg var der i 2006 og har siden angret meg Grønn på at jeg ikke pakket et lite lager i kofferten for fremtidige barselgaver. Så da jeg fikk snusen i at en god kollega skulle nedover til min favorittby for ikke lenge siden, sendte jeg med instruks om hvor butikken lå og fullmakt til å plukke ut 4-5 dukker hun syntes var fine. Hjem kom disse! Jeg synes de er så utrolig sjarmerende med sine friske farger og rare proporsjoner. Har du tenkt deg til Buenos Aires i den nærmeste framtid så ligger butikken i bydelen Palermo - forøvrig det beste shoppngstrøket jeg noensinne har vært i (måtte kjøpe meg en ny koffert for å få med alt hjem...)
2 kommentarer:

  1. Herlig, herlig... jeg elsker sånne "rare" dukker! Så heldig for deg, dette er vel ikke et helt typisk reisemål... Selv kjøpte jeg noen snåle dukker i Kina for noen år siden og jeg liker også veldig godt ugly dolls. Takk for fin inspirasjon! Finfin helg til deg :)

    SvarSlett
  2. Så utrolig flotte dukker. Med skikkelig personlighet og sjarmerende stil :) Skjønner godt at du har falt for disse :D

    SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...