fredag 14. september 2012

Mariuskjolen - nå også i bok!


Jeg fikk en hyggelig epost her på vårparten - om jeg kanskje ville bidra med et bilde av kjolen min i en ny Mariusbok. Selvsagt ville jeg det - og nå er boka på plass i hyllene.


Boka er både historien om Mariusmønsteret og Unn Søiland Dale, en bok full av oppskrifter og krydret med folkets Mariusvarianter - hvor altså kjolen min er en av dem:


Ideelt sett burde det jo stått at man kan kjøpe mønsteret av meg...men jeg skjønner jo at det ikke er helt politisk korrekt. Men altså, grunnmønsteret til kjolen kan kjøpes av meg, send meg i så fall en mail på gurogronn@gmail.com

Jeg hadde egentlig ikke de store forventningene til boka da jeg ble med (hvorfor ikke, egentlig??), men må si at det har blitt en utrolig fin bok! Juritzen forlag har allerede trykket tre opplag på grunn av stor forhåndsbestilling, og nå suser den inn på topp på liste etter liste hos alle landets bokhandler. Tipper dette blir årets "Hel ved" og at jeg (hihi) kommer til å ligge under tusenvis av norske juletrær 24. desember!

Er du en strikker er boka obligatorisk - veldig inspirerende, faktisk så inspirerende at jeg tror jeg skal strikke meg en genser selv. Den hvite med vrangbord opp til midjen på forsida av boka er veldig fin - men jeg kommer til å strikke den i skikkelige 70-tallsfarger i arvegarnet etter svigermor. Det er jo tross alt høst, og da må man ha et strikketøy.

4 kommentarer:

 1. Så gøy!
  Ja, du kommer nok til å ligge under mange juletrær i år.

  SvarSlett
 2. Herlig! gleder meg til å få kloa i den boken!
  ha en herlig helg!

  SvarSlett
 3. Har kost meg med å bla i boka mange ganger allerede, så ja den er innkjøpt her i huset også. Elsker den kjolen din.

  SvarSlett
 4. Gratulerer - så kjekt at kjolen din har blitt med i denne flotte boka! :) Well done :)
  Og så eg som skulle kjøpe oppskrifta av deg for ei evigheit sidan.. Eg har jo heilt glømt å setje pengane inn på kontoen din! :) Skal leite gjennom innboksa og sjå om eg finn den att :) For kjolen MÅ snart i mitt hus òg! :) No begynner endeleg magen å stramme seg inn igjen, så då er eg snart klar til å kle meg i mariuskjole - glede! :)
  Ha ein superfin dag :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...