torsdag 14. februar 2013

Han har komplett togdilla


Treåringen i huset. Så hva annet kunne det bli en Toget Thomas til årets karneval. Som vanlig startet jeg en dag for seint, så det gikk litt fort unna i svingene, men som vi sier i min bransje: "good enough for television". Om noen lurer på hva den grå og svarte saken er, så er det altså hodet og pipa til Thomas. Ble vel ikke helt ideell den festeanordningen der, så jeg tror ikke han hadde den så mye på seg i dag...det er jo egentlig galskap å bruke så mye tid og krefter på å sy et slikt kostyme, men så slapp jeg i alle fall å utstyre ham med Spiderman-drakt som alle andre...Også ble det selvfølgelig litt stort, så om han ikke protesterer høylytt blir det nok Thomas neste år også.

6 kommentarer:

 1. Fantastisk! Mia fortalte at Balder hadde vore tog i dag og då vart eg fryktelig nysgjerrig på kva du hadde ordna. Du er flink! :)

  SvarSlett
 2. Fantastisk! Og godt å høre at ungene fortsatt liker toget Thomas, min yndling på barneTV!

  SvarSlett
 3. Hei, så gøy at vi har samme kunst:) Elsker bildet, det sier mye om det å være barn - være utenfor de voksnes verden, det å se opp og inn i den. samtidig som den voksne verden virker veldig svær (den sengen). Kjøpte det når minste jenta ble født, veldig fornøyd med at pengene gikk til det istedet for til hjortefilet og marsipankake til en dåp...

  SvarSlett
 4. Fantastisk fantasi og kreativitet :) Søteste Thomas tog jeg har sett :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Sita! Ja, han var søt som tog og...

   Slett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...