mandag 15. april 2013

Da er vi i gang!


Årets første loppehelg er overstått - jeg fikk lurt meg til en tur til begge loppisene i vårt distrikt både lørdag og søndag. Var førstekvinne til stoffavdelingene på lørdag og gikk rett på en bunke med fargerike godbiter på det første. Nydelig smurfestoff og en Skillingaryd-gardin (som dessverre er litt blass i fargene). Det beste funnet for meg var nok likevel det under her - ubrukt frotté, jeg digger frotté!


Fant også tre gardiner av dette som er frottélignende men ikke like tjukt som det andre.


Endel søte barnestoffer, de to småmønstrete er myk flanell. 


 Også dukket utrolig nok disse to opp i lekeavdelingen seint på søndag. De er jeg veldig fornøyd med, tror de må være ganske gamle og ser likevel nesten helt ubrukte ut, skikkelig kraftige i fargen.


I samme lekeavdeling fant jeg denne stolen til lillefrøkna. Den blir fin neste sommer.


Uavhengig av avdeling er jeg kanskje allermest fornøyd med hylla under denne gangen. Som jeg også utrolig nok fant ganske seint på søndag og betalte bare 30 kroner for. Den har skikkelig patina, helt klart en gammel sak. Perfekt til småtterier på syrommet!


Nok en ting jeg ble overrasket over å finne på en søndag: En Erik Kold-boks i fint skikk, attpåtil i en farge jeg ikke har fra før. Også elsker jeg gamle papirduker som disse - supre til å pakke inn gaver.


Litt humor til slutt: Brettspillet Sheik - et spill om oljen, og Bord-krokket (!). Dessverre manglet den blå kula, men det må det jo gå an å gjøre noe med. Spillavdelingen kan forresten virkelig anbefales, det er helt unødvendig å kjøpe et eneste spill nytt i dette landet - du får dem alle på loppis og bare en brøkdel ser ut til å ha vært i bruk. 


Veldig, veldig fornøyd, altså, selv om jeg ikke klarte å lete meg fram til en eneste voksduk. Men det tar jeg helt med ro, for i dag har jeg vært en tur på Hønefoss igjen, og der var det nye godsaker å hente...mer om det i morgen!

5 kommentarer:

 1. Herlihet så heldig du var da.
  Misunner deg virkelig det Smurfestoffet :)
  De Disney-plakatene tror jeg vi hadde da vi var små - eller ikke akkurat dine da :)
  Herlig at sessongen er igang. Var på Loppis i helga jeg og, og om to uker er det ikke mindre enn tre loppemarkeder her i området. Vet ikke hvordan jeg skal prioritere jeg:) Luksusproblem:)

  SvarSlett
 2. Så flotte loppefunn du har gjort i helgen, Guro! Førstemann til tekstilavdelingen er S-T-A-S! Den lille tre-skuffedimsen du har kjøpt deg, likte jeg spesielt godt! Super til hva som helst på syrommet : )

  God jakt videre i loppesesongen! : )

  Klem fra Marthe

  SvarSlett
 3. Hei på deg:) Så fine ting du fant på det loppiset altså:) Har helt slutta med loppis jeg,vi har altfor mye her hjemme........og vi skal jo flytte til mindre hus så;)
  Ha fine dager:)
  Trine:)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Ser du har spillet sheik!
  Jeg har fått tak i speillet, men bruksanvisningen fulgte ikke med...
  Har du denne?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heihei, jeg har gott bort spillet til gode venner, men kan helt sikkert få dem til å kopiere opp reglene til deg. Men da må jeg ha en adresse å sende til :)

   Slett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...