torsdag 2. mai 2013

Loppene hopper


...og innimellom alt annet man skal gjøre om våren, har jeg presset inn et par-tre loppiser. Det har blitt mest stoff, to nydelige sengetrekk (det til høyre var det to av).

Litt ubrukt babykrepp:


Ymse annen krepp (det er så uovertuffent å sove i at jeg kjøper (nesten) alt jeg kommer over):


En god del småmønstrete, ubrukt metervare. Det helt til høyre er en gardin som jeg allerede har i en grønn versjon. Vet det er fra Norway Design så det måtte jeg jo ta med!


Også noen fine 70-tallsservietter - altfor stive og ubrukelige som servietter, men perfekt som innpakning! Blir alltid glad når jeg finner sånt, det gjør ordrene som jeg sender ut fra den lille butikken min ekstra fargerike. 5 kommentarer:

 1. Såååå fine stoffer :) Vil gjerne kjøpe en bit av(eller helst et dynetrekk)av det du har to av øverst til høyre:) Send meg en mail da vel trinegathotmail.no.
  Trine:)

  SvarSlett
 2. Åh, du har virkelig gjort noen kupp!
  Jeg blir alltid så misunnelig på dere "der sør" når loppesesongen starter, for her nord er den langt fra starta enda...og får jeg 3 loppiser på en måned er det mye!

  Jaja, jeg skal til Trondheim i slutten av mai. Kanskje jeg må plotte inn noen loppiser der;)

  Forresten leter jeg etter noen fine retro sengesett til snuppa som har fått nytt rom, så hvis du vil selge noe av det øverst til høyre kjøper jeg gjerne! Eller bytter hvis du vil ha noe strikka/hekla fra meg:)

  SvarSlett
 3. Aj, aj, så fine lopper da gitt! Misunnelig på loppis-radiusen:)

  SvarSlett
 4. Fine ting du har funnet :) Jeg har to putetrekk i stoffet du har funnet øverst til venstre, veldig fint stoff altså:)
  Lurer på om jeg kanskje så deg på loppis på lørdagen, synes de serviettene ser ganske kjent ut ;) så hvis du var på Filtvet så var det nok deg som hadde de i din hånd :)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...