søndag 20. oktober 2013

Investering for framtida


Ja, det må jeg kalle det når jeg går bort og kjøper hundrevis av meter med ubrukt plastduk på rull (det er min faste leverandør på Hønefoss som står for disse og, hvor finner hun alt sammen?!?) De egner seg dessverre ikke som poser - dermed må jeg prøve å være kreativ og finne på noe nytt og praktisk og nyttig som de kan bli til. Når jeg bare kommer opp med den riktige ideen kan det virkelig bli masseproduskjon av dette. Men hva? Gode forslag mottas med STOR takk!

6 kommentarer:

 1. Hvorfor egner de seg ikke som poser da? Hvis du sier noe mer om det så kan jeg alltids prøve å komme med noen forslag - om de er gode vil jo evt vise seg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. De er altfor tynne. Jeg kan sy poser av dem, selvsagt, men de vil ikke bli solide nok og holde så lenge som jeg ønsker at de skal holde (hvilket vil si flere år). Plast går mye lettere istykker enn tekstilbasert voksduk som jeg stort sett syr av. De er altså ganske tynne og av ren plast alle sammen.

   Slett
 2. Wow, dette var litt av ein skatt :) Så utruleg fine dei var :)
  Kva med å masseprodusere barnesmekker av dei? :) Med frottéstoff på baksida? Eller bordbrikker til å ha under dei grapsete tallerkane til ungane? :) Kule forkle til ungar, lik dei du fann (til meg) på loppisen :) Dei blir brukt utruleg mykje her i huset, og er så praktiske - nettopp fordi dei er av voksdukmateriale :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takktakk! Mange gode ideer her så jeg skal nok få brukt dem etterhvert. Kunne jo ikke la være å kjøpe når jeg fikk muligheten, kan skjønne...

   Slett
 3. Hva med hageforklær? Trekk til sykkelsetet er også fint å ha!

  SvarSlett
 4. Regntøy? De selger jo bare svart, blå, rose og gul regntøy :-(...

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...