onsdag 8. oktober 2014

Hulen min


Høsten er her. Det er helt greit for meg akkurat nå. For da kan jeg krabbe inn i hulen min. Som blir stadig mer som jeg vil ha den. Og stadig finere, særlig når den er nyryddet som i dag. Velkommen inn!


På forsommeren fikk jeg ENDELIG opp en fantastisk gammel krydderhylle som jeg har flyttet med meg i minst ti år, tror jeg. Pappa reddet den fra huset til en av fetterne mine da de skulle pusse opp kjøkkenet. Da var den helt intakt med alle skuffer. Det var den faktisk helt til minstemann i huset i et ubevoktet øyeblikk klarte å velte den overende med det resultat at to av skuffene knakk hanken. Ble umåtelig ergerlig på meg selv for at jeg hadde satt den på gulvet og ikke passet godt nok på akkurat da det skjedde, men heldigvis har jeg sett andre bloggere sine kreative løsninger på krydderhyller som mangler en skuff eller to. Så da ble det plass til to plastbokser i de ledige hyllene.


Hylla var opprinnelig trehvit så jeg har malt den i (tilnærmet) samme farge som hankene. Den trehvite hylla under fant jeg på loppis for en tid tilbake. Helt supert å ha så mange små skuffer til å lagre alskens man trenger til produksjon. Stoffhylla har jeg også fått ryddet i løpet av sommeren.


Den har fått en ansiktsløftning på siden som vises ut i rommet - ved hjelp av kuleste kontaktpapiret jeg har fått av ei av mamma sine venninner. 


Erik Kold-bokser og kakefat Skapveggen (den har jeg vist her før)...og der er jeg!

3 kommentarer:

  1. Lekkert rom, og fantastisk med så mye plass!
    Mange flotte detaljer, her kunne jeg ha trivdes godt:-)

    SvarSlett
  2. Noe av det morsomste jeg vet er å få en liten kikk inn i andres kreative rom, synes det sier noe om hvordan vi tenker og jobber:) Og du har det kjempekoselig, mange morsomme og inspirerende detaljer, ikke rart du lager fine saker! Takk for titten! Høstklem Beate

    SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...