tirsdag 12. mai 2015

Vårens godtepose


Bare å innse at det ikke blir like mange loppis som før. Denne våren ble det vel tre til sammen. Men da er det jo fint at de leverer - Her er et samlegalleri av hva jeg fant. Over skikkelig psykedelisk gardinstoff i sterke, klare farger. 


Diverse voksduk/voksdukaktig stoff til poseproduskjon. Det har det vært labert med de siste årene på loppis, så det var jeg veldig fornøyd med. Særlig det røde med avlange røde prikker var superfint. 


Diverse krepp og annet fint sengetøy


Jungeldyr sengetrekk til barn.


Superfint og ubrukt (tror jeg) kjøkkenhåndkle. 


Veldig mosromt salatbestikk


En slik strykearm savner jeg hvert år når jeg skal stryke bunadskjorta (stryker skjorter så ofte her i huset), og da var det jo perfekt at det dukket opp en sånn ikke så lenge før 17. mai. Og helt greit at den var blomstrete. 


Noen som husker disse fra barndommen? De hadde sånne i kiosken vi hanldet smågodt i. I motsening til de hvite kremmerhusene som bare rommet godteri for fem kroner, tok disse hele ti kroner! Var nok ikke så ofte jeg kjøpte SÅ mye, men nå kan jeg lage mine egne godteposer med dem. 


Breistripete kordfløyel i knall oransje - dette tror jeg rett og slett blir kjole til meg selv med tida. 


Denne rare saken her er strie med trykk - mulig det er noe møbelstoff av noe slag. 


Og endelig! Jeg har ventet noen år på å finne John Blund-sengetøy. Og endelig hadde jeg hellet med meg. Det var på siste runde i stoffavdelingen på et stort loppemarked. Jeg trodde jeg var ferdig da jeg ser ei dame stå med dette i hendene. For sikkerhets skyld ble jeg stående bak henne noen sekunder og se hva hun gjorde med det og da hun la det fra seg igjen snappet jeg det i løpet av en tiendedels sekund. Av alle fargene jeg har sett er nok brunt det minst attraktive, men ok, skal nok klare å bruke det til noe. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...