tirsdag 1. september 2015

Det var det, festen er over!


Og det var en særdeles bra fest. Med 70-tallet som tema. Her poserer jubilanten (undertegnede) foran sin for anledning hjemmelagede reste-tipi. Sydd av en mengde blendingsgardiner fra jobb (visste jeg skulle få bruk for dem og). Knytt fast til huskestativet med diverse reste-pyntebånd og malt med restemaling i de fargene vi liker i huset vårt. Den fantastiske psykedeliske discodressen fikk jeg i sin tid av Fargebarn - den var helt nydelig både å ha på seg og danse i. Så nå håper jeg at jeg blir invitert på maaaange disco/70-tallsfester framover.


Mandagen etter festen var også en utrolig fin dag, sette seg ned og nyte restene og minnene og tenke at det faktisk er veldig fint å være 40. Og innse for seg selv at det er nok ikke sikkert det blir så mye blogging her mer. Ikke at jeg kommer til å legge ned bloggen, men den kommer nok ikke til å bli oppdatert så ofte. Jeg funderer på en litt annerledes vri på Facebook. Vi får vel bare se hva 40-åra bringer. 


2 kommentarer:

  1. Gratulerer på etterskudd, ser ut som en fantastisk feiring.

    SvarSlett
  2. Hei. Jeg fant bilde av en nydelig Marius kjole på nettet. Så stilte jeg spm på Facebook om noen kunne hjelpe meg, og sa at jeg kunne kjøpe oppskrift av deg? Om dette stemmer kunne du ha kontaktet meg på mail? Jensine87@hotmail.com
    Veldig interessert i å kjøpe den oppskriften. :) Mvh Siv

    SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...