tirsdag 5. april 2011

Søppel for noen - ettertraktet råstoff for andre


Det er visst noe med meg og søppel på loppiset på Hasle. I høst var det et dynetrekk jeg reddet fra den sikre død, denne gangen var det et blomstrete plasthengeskap som holdt på å gå dukken. Det lå inntil en vegg og var tydelig kastet - skal ikke klandre arrangøren for det, altså, for det var både ødelagt og møkkete. Det passet jo meg bra, for da jeg spurte om det var søppel fikk jeg det selvfølgelig gratis! Etter en runde i vaksemaskinen ble det rent og pent (om enn like ødelagt - bra det og, hvis ikke hadde jeg jo ikke hatt hjerte til å klippe i det...) og klart til å forvandles. Fikk akkurat plass på den polstrede delen til forside og bakside på en Trengerikkepose, og de to sidestykkene klippet jeg av bunnen. Må si det er ekstra stas å bruke noe som andre har stemplet som søppel:


På grunn av polstringen tar denne litt større plass enn de andre, men jeg synes nå den ble innmari kul! Fin strandvekse, for eksempel? Er du interessert legges den i dette øyeblikk ut på Epla, sammen med de to under. Klikk på bildene for å komme direkte til Trengerikkeposene.11 kommentarer:

 1. så utrolig flaks!Lekre farger da :)
  Jeg elsker trengerikkepose bærenettene dine!Og at de er laget i solid "stoff" :)

  SvarSlett
 2. Så heldig du var! De er kjempefine disse nettene dine!

  SvarSlett
 3. wooow! Utrolig bra jobba! Du er virkelig super til å se muligheter der andre ikke ser det. Liker det så godt! Gode du.

  SvarSlett
 4. Så smart ;) Gjenbruk på sitt beste . Passer perfekt til stranda ja , det var det første jeg tenkte :)
  Klem fra Janne
  (Takk for at du linket til dorulldokkene , det var jo helt fantastisk ;)

  SvarSlett
 5. Den ble skikkelig fin! Så gøy å skape skatter ut av søppel :-)

  SvarSlett
 6. Så bra da!
  Blei jo skikkelig stilig og :o)

  Digge dei handlenettene dine altså!

  Og skråbånd/kantebånd-sying ska det nok bli DIY på ja :o)
  Eg var for trøtt og sliten te heilt å forstå den aller siste sammensyinga, men ska sjå eg får det te når eg e frisk og rask og ved godt mot. E vel logisk då satse eg på :o)

  SvarSlett
 7. kjempefint trengerikkeposenett dette:) Tilfredsstillende å kunne bruke noe andre har kastet:) Vi har begynt å rydde loft og kjeller:) det er helt utrolig hva vi har samla på;)
  Trine:)

  SvarSlett
 8. Elsker fargene! Har lenge tenkt å kjøpe en trengerikkepose fra deg, og nå er "søppel"-posen min:) Herlig start på dagen å kjøpe noe ekte gjenbrukt, det løftet formen til tross for tett nese og feber! :)

  Håper du får en knall dag!

  SvarSlett
 9. Du tryller- for noen fine bærenett :)

  SvarSlett
 10. Wow va läckra! Duktiga du

  /Mia :)

  SvarSlett
 11. Wow, for noen fantastiske vesker/poser. Kjempe flotte.

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...