onsdag 1. august 2012

Morsom utfordring


Fikk en hyggelig mail tidlig i juli med en utfordring fra Epla-jentene: jeg skulle få tilsendt noen fine IKEA-stoffer som jeg kunne bruke til noe kreativt. Klart jeg sa ja!

Det måtte selvsagt bli noen av mine velkjente poser - denne gangen i en ekstra stor utgave og med tilnavnet "resirkuleringsposer". Tanken er at de skal gjøre kildesortering litt enklere og morsommere. Heng dem opp på veggen, putt plast i den ene, aviser i den andre og annet papir i den tredje. Når de er fulle er det bare å bære dem ut til søppelkassene. Enkelt og dekorativt:
Jeg kan jo ikke lage noe uten pynt, så alle tre fikk resirkuleringstrekanten i et av de andre stoffene på seg.

Inspirert av lille jenta i magen sydde jeg også et leketeppe/stelleteppe som kan brettes sammen og tas med overalt. Med resirkuleringstrekanten det og så ungen får kildesortering inn med morsmelka.Også måtte det bli noe som bare var for gøy - noe morsomt og rart: Et leketre!


Med fargerike epler som er festet med borrelås og kan tas av og på av små barnehender. En leke man kan vokse med. Så lærer man respekt for trærne fra man er født når man ligger der og kikker opp på sitt eget lille tre. 


Det gikk fort unna på slutten der - later som det litt røffe uttrykket var tilsiktet, jeg...
Vil du kikke nærmere på sakene, blir de med på Epla/IKEA-dagen på Grünerløkka neste lørdag. Dessuten kommer jeg til å donere i alle fall noen av dem til inntekt for WWF i ettertid.

4 kommentarer:

  1. Tøffe resirk-poser. Og klart det røffe treet var tilsikta!

    SvarSlett
  2. Så fine resirkuleringsposer! Ble fan av bloggen på ett innlegg...

    SvarSlett
  3. Dette var utrolig fint. For en kreativitet: ) Mange morsomme detaljer

    SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...