torsdag 4. oktober 2012

Noen nye lopper


Hadde ikke trodd vi skulle få til så mange loppemarkeder denne høsten, men jammen har vi allerede kommet oss innom et par selv om minstejenta bare er tre uker. Over er det beste funnet for meg, tynt voksstoff i sort og hvitt - det fant jeg på runde to i stoffhaugen (har lært meg at man ikke må gi opp etter  bare en runde, må alltid tilbake når haugen er vendt litt rundt). Tror det var 4-5 meter av det - skal bli maaange kule poser!


Jeg digger frotté! Det trodde jeg mange andre gjorde og, så jeg ble ganske overrasket da jeg fant dette fine, gule frottéstoffet med hvite ankere på klokka to på søndag! Samme sted fant jeg også en finfin ullgenser som treåringen i huset straks kommer til å vokse inn i. Må stoppe ett hull, men ellers var den lytefri og da trenger man jo ikke alltid å strikke selv ; )


Litt sengetøy, også en uåpnet pakke til babydyne.


tredje runde i lampeavdelingen dukket sannelig også en morsom glasskuppel opp!  Litt vanskelig å se, men den var med blå og grønne ruter langs kanten, tipper den er 50-talls.


Har håpet å finne en sånn og i høst for da har begge kuppellampene i oppgangen fått byttet ut den vanlige, runde. Da gjenstår bare utelampa over døra, så jeg leiter videre.

3 kommentarer:

 1. Gøy når en har kapret noen skatter.Gratulere med jenta,kos dere med henne:)

  Ønsker deg og dine en fin helg:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Å, så fine tinger! Gratulerer med baby:) Jeg elsker også å finne lamper, i går hengte vi opp en Jac Jacobsen som leselampe, må få den på bloggen.

  SvarSlett
 3. Så fine loppefunn! Genseren var nydelig! Jeg er svak for hjemmestrikka-loppisfunn. Selv om vi har "nok" strikkagensere til 3åringen, greier jeg ikke å gå i fra hjemmestrikkede kupp på loppis:)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...