onsdag 11. februar 2015

Når man ikke kommer seg så ofte ut i verden lenger...


Så får man heller sørge for å hente verden inn i sin egen stue. Å gjøre kjøkkenstolene mer personlige har stått på planen i årevis. Da er det jo litt ironisk at da jeg først satte i gang tok det en drøy time å få alle tre oppgradert. Jeg har trukket dem med en global voksduk jeg fant i Belfast i sommer - midt i blinken for en reiseglad familie som oss (angrer selvsagt bittert på at jeg ikke kjøpte mer av den...). 


Stoffet har jeg stiftet fast på baksiden av setet (måtte skru dem av metallramma først). Stiftepistol, altså, genial sak!


Så nå kan man sitte i Afrika og spise middag. 


Bare ikke våg å sette deg på denne! Sør-Amerika er min. Elsker det kontinentet. Har vært der fire ganger. Må tilbake. Igjen og igjen. 


3 kommentarer:

 1. Hei :) Tenketiden/planleggingen tar ofte lengre tid enn gjennomføringen! Men resultatet ble bra! Og stolene passer vel supert til en reiseglad person/familie :) Jeg elsker også å være på tur. Jeg reiste rundt omkring i Peru og Bolivia i 5 måneder sammen med en venninne for mange år siden - og etter den turen ble vi ivrige på å reise i Norge. Det er spennende å reise ut, og godt å komme hjem - hjem til et fantastisk vakkert og fredelig land. OG - jeg hadde både islender og palestinaskjerf, nå bruker datteren på 20 islenderen :) Ønsker deg finfine februardager! :)

  SvarSlett
 2. Noe så stilig. Vil tilbake til Afrika jeg, det er ett kontinent jeg falt helt for.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke vært i Afrika ennå, dessverre, men jeg kommer nok til å falle for det kontinentet og, kjenner jeg meg selv rett :D

   Slett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...