søndag 19. april 2015

Skal det være et kakestykke?


Siste dag i utfordringen på Facebook om å vise fem ting jeg har laget, viste jeg også meg selv. Fra den dagen rett etter millenniumskiftet da jeg gikk rundt i Oslo sentrum som en bryllupskake! Ei studievenninne og vennegjengen hennes arrangerte noen år på rad såkalte bokstavfester, og på den første skulle man kle seg ut som noe på B. Det var aldri tvil i mitt hode hva jeg skulle være. Hadde drømt om å være bryllupskake en gang i livet siden jeg så filmen True Stories laget av mitt desiderte favorittband Talking Heads med geniale David Byrne i spissen. Mange gode idéer til kostymer i denne lille snutten her:


Jeg valgte å lage min rosa, og helt lik ble den jo ikke, men hovedoppbygningen er den samme. Hatt med brudepar på toppen:


Tre etasjer kake:


Også lagde jeg en veske som er et kakestykke:


Det var en helt uforglemmelig kveld med utrolig mange bra kostymer, men jeg tror nok ingen glemmer bryllupskaka. Ikke rart jeg ble tatt for å være i utdrikningslag da jeg tuslet bort på Stortorget for å ta ut penger. Også fikk jeg en ikke-så-tett dans med han som hadde kledd seg ut som bensinpumpe (!) Altfor få bokstavfester nå for tida er nå min mening. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...