tirsdag 14. april 2015

Spille kort?


Jeg har blitt utfordret på Facebook til å legge ut fem ting jeg har laget. Det er jo en komplett umulig oppgave egentlig, å velge ut bare 5 ting - det burde vært 50, minst! Men altså, jeg tar jo utfordringen og fant fort ut at jeg måtte gå for de rareste idéene jeg har satt ut i livet. I går viste jeg dørforhenget av strips som jeg har skrevet om her før. Men i dag har jeg gravd skikkelig dypt i arkivet og funnet fram et ufullendt ungdomsverk. Dette er det desidert sprøeste jeg noensinne har begitt meg ut på. For en 20-25 år siden fikk jeg det altså for meg at jeg skulle sy en kortstokk (!). 


Satte i gang med stor iver og fant ut at jeg fikk sy kløver ti og ruter ti først (som jeg anså som de vanskeligste utenom bildekortene - de hadde jeg tenkt til å spare til slutt og håpe at det dukket opp en god idé til forenkling underveis...). 


Så startet jeg på essene og tok det systematisk derfra. Bortsett fra hjerter seks som selvfølgelig også rykket litt fram i køen (dette var i tenårene). Kom til spar fire og så ga jeg opp, gitt. Så det ble med de  17 dere ser her. 


Baksiden bærer tydelig preg av tiden de ble laget - sent 80/tidlig 90-tall. 

1 kommentar:

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...