mandag 24. januar 2011

Endelig hjemme


...etter en fabelaktig film- og storbyhelg i nord. Jeg kom meg med nød og neppe sørover i går, først og fremst fordi flyet var 6 (!) timer forsinket (særdeles ubeleilig), men også fordi jeg hadde tre ganger så mye bagasje som på vei oppover. Tromsø viste seg nemlig fra sin beste retroside - som jeg også har tenkt til å vise dere bare jeg får tatt noen flere bilder...jeg lover at det bare er å glede seg!

11 kommentarer:

 1. Si meg, hvor i all verden fant du retro-ting i Tromsø? Vet om én butikk, men det er alt. Fortell meg gjerne for jeg vil vite, hehe! :)

  SvarSlett
 2. OOHHHOO!jeg er spent spent spent!:)

  SvarSlett
 3. du har sikkert hatt ei kjempehelg:) Vært på kafe også, ser jeg;)
  Gleeeder meg til å se retrostuffet ditt:)

  Trineklem til deg:)

  SvarSlett
 4. Så kjekt å hørra at du har kost deg!

  Glede meg te å sjå ka du kom him med og eg nå kjenne eg ;o)

  Klem på klem

  SvarSlett
 5. Välkomen hem. Spännande!

  /Mia :)

  SvarSlett
 6. Hei!! Har da helt glemt å trykke på følg knappen da jeg ble med på giveawayen din jeg! Men nå er det gjort:)Så nå skal jeg lese nedover her å få med meg det jeg har gått glipp av! Spent på å se retro-funna dine!! Klem.

  SvarSlett
 7. Gleder meg til å se retrofangsten din!
  Flott blogg du har!:D
  Jeg driver å prøver ut bloggverden jeg også, så du er velkommen til å ta en titti bloggen min:)

  SvarSlett
 8. Hej
  I din give-away så jeg noget stof, det som ligger øverst med huse og træer. Jeg havde gardiner og vægtæppe af dette som barn, og blev da helt vild efter at få tak i noget af dette. Kan du sige mig hvad det hedder eller kender du til nogen der har meget af det til salg ??

  VH Sine

  SvarSlett
 9. 1000 tak for info. Jeg vil straks gå i gang med at søge.

  SvarSlett
 10. Jeg gleder meg veldig til å se hva du har shoppet :-)) 6 timer forsinkelse er mye, så det er nok godt å være hjemme igjen. Jeg har lagt meg som følger av bloggen din og jeg har meldt meg på give awayen din. Mvh Thora.

  SvarSlett
 11. Hej
  Tak for tippet til Tradera. Desværre vil de kun sælge til svenskere...Men jeg vil holde øjnene åbne, nu ved jeg da hvad det hedder. Tak.

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...