torsdag 13. januar 2011

Fløy en liten stillits...


...inn til Oslo - til min pappas bursdag! Vi er over snittet interessert i fugl - som det heter i ornitologikretser - han, broren min og jeg. For ti-femten år siden, rett etter at jeg lærte meg kunsten å tove, laget jeg en måke til ham i bursdagsgave. Siden har han fått en ny art hvert år. I år ga artsvalget seg selv etter at han i romjula ringte og spurte med tydelig stolthet om jeg hadde sett en stillits noengang?!? Jeg jekket ham fort ned igjen da jeg kunne bekrefte at jo, selvfølgelig har jeg det, flere ganger... Nå har stillitsen flyttet inn på kontoret hans i Oslo sammen med spettmeisen, perleugla, tjelden, svartspetten, isfuglen, ærfuglen, fuglekongen, pirolen og keiserpingvinen i full størrelse(!) som blant annet bor der fra før. Den lille samlingen vekker ofte oppsikt blant de som er innom og har blant annet resultert i en bestilling av tre tjeld som du kan se her. Fjorårets fugl pirolen kan du se her.

Som mange andre her inne skulle jeg gjerne avlagt løftet om å bare gi bort håndlagede gaver (av meg selv eller andre) i år, men jeg vet at det kommer til å holde hardt, så jeg skal heller fortsette å gi så mange hjemmelagede gaver som mulig. Sønnen i huset kan helt klart få en tovet fugl, for han var overmåte begeistret for denne og hadde nok ikke syntes noe særlig om at jeg sendte den avgårde til bestefar om han hadde skjønt det...

6 kommentarer:

 1. så flotte fugler du tover da:) Du kan jammen meg mye altså:) Artig at du gir faren din en ny art hvert år:) Stillitsen har jeg aldri sett på orntlig, men nå vet jeg ihvertfall hvordan den ser ut:)

  Klemmer fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Den var fin!
  Hadde en stillits på fuglebrettet vårt rett etter nyttår. Vi bor midt i landet, og så vidt jeg vet skal ikke stillitsen finnes her. Vi hadde heller aldri sett en før, så vi måtte i fugleboka for å finne ut hvilken fugl det var. Flotte farger på fuglen din, og akkurat så sterke, flotte farger er det i virkeligheten også. Fikk tatt et heller dårlig bilde av den, gjennom vindusruta, men morsomt å ha likevel:-)

  SvarSlett
 3. Åååå så koselig :) Det er så fint med sånne gaver som betyr noe.

  SvarSlett
 4. Så flotte fuglar du lagar! Utruleg kva ein kan få til med ull:)
  Stilig den kassen nedanfor også!

  God helg til deg:-)

  SvarSlett
 5. Så fina fåglar, du verkar kunna alla tekniker du :).

  Funderar på att gå med i Handmade Pledge jag också, det är ju en mycket bra grej.

  /Mia :)

  SvarSlett
 6. Jeg må ha fjernet den følgegreia vi når jeg holdt på med gadgets forrige uke - ved et mistak. Takk for at du gjorde meg klar over det. Nå er den der igjen - følgefunksjonen ;). God helg ;)!

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...