søndag 2. januar 2011

Utilsiktet blinkskudd?


Vi hadde fenomenal utsikt mot Oslo fra terrassen på nyttårsaften så jeg tenkte å ta noen pene fyrverkeribilder som avslutning på året. Da tok jeg ikke med i beregningen en lukkertid på halvannet sekund og en liten gutt som våknet på babycallen. Dermed ble det veiving med kameraet lenge før bildet var ferdig tatt. Med resultatet over - som jo var overraskende kult. Samboeren mener jeg er en kunstner og at bildet må opp på veggen i stort format, hihi. Vi får nå se på det, fint vet jeg ikke om det er...

Etter en rar og litt slitsom jul med jobbing og omgangsyke har jeg funnet nyttårsroen i dag. Blå himmel, sol og ikke altfor kaldt så lillegutt og jeg kunne ta en tur ut for første gang i vinter (det har jo vært så bitende kaldt!). Han trenger litt utetrening, det var ikke enkelt å gå med støvler og stor parkdress for første gang...men nå er vi i gang i det minste. Og mamma har allerede lovt meg å oppfylle et av mine nyttårsønsker (en dag på svabergene aleine) så jeg har stor tro på 2011!

3 kommentarer:

 1. Skikkelig blinkskudd ja :o)

  Ditt allerede så godt som infridde nyttårsønske hørres hærligt ut, og resten av lista di var slettews ikkje værst den heller :o)

  Skikkelig godt nyttår snuppa!!!
  Glede meg te å sjå ka du finna på i det nya året vennen :o)

  KLEM

  SvarSlett
 2. Det var liten, blid og fornøgd kar!
  Håpar dåke får fleire fine turar i veka som kjem:)

  SvarSlett
 3. Har bott i Oslo tidigare och älskar den staden :)

  God fortsättning önskar jag dig. /Mia

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...