onsdag 12. januar 2011

Jeg følger strømmen


Jadda - nå har jeg også stæsjet opp en settekasse!! Som de aller fleste andre hobbyinteriørbloggere i Skandinavia... Utgangspunktet var denne krydderhylla (en miniutgave) fra skroterommet på Korsvoll-loppiset:


Den fikk diverse runder med rød spraylakk:


Hadde ikke gjort det før, så det ble som dere ser en del "vinger" som måtte skjæres bort etter maling. Så var det fram med saks og rød- og hvitrutete selvklebende hyllebeskyttelse som jeg var heldig å finne på et annet loppis:


Veldig enkelt å slippe å styre med lim, syntes det var vanskelig nok å få dem pent på plass nedi de små firkantene som det var. Men vips! var den ferdig:


Presisjonsnivået kunne sikkert vært adskillig høyere på alle deler av prosjketet (inkludert bildedokumentasjonen av det...) - men som vi sier i min bransje: "Good enough for television" : D


Et trygt og kjøkkenkoselig hjem for alle de fine ringene mine (fortsatt plass til flere!). Så blir det kanskje litt lettere å huske å bruke dem...

13 kommentarer:

 1. Bra jobba!Lekker - skikkelig koselig ble den :)
  Jeg har enda ikke pimpa en settekasse - ikke eier jeg en heller..enda ;)

  SvarSlett
 2. Fin i rød og hvid. Din ring med symbol af fodgængerovergang er ret sød.

  SvarSlett
 3. Jeg leiter etter settekasse(r) til å oppbevare trådsneller i på mitt kommende syrom. Spørs om ikke det må pimpes aldri så lite når jeg får det i hus. Og du, den fotgjengerovergangsringen var kul!

  SvarSlett
 4. Den ble jo bare sååå stilig da
  har et par ekte kasser jeg også - den ene har vi brukt på jobben der jeg jobber så den tør jeg ikke gjøre noe med.

  god kveld - hilsen anita s

  SvarSlett
 5. Den strømmen ja...
  Kjenne eg blir påvirka eg og, og har 2 settekasser som eg har tenkt å pimpe ;o)

  Skikkelig fiiin blei den snupps!

  SvarSlett
 6. Stilig! :) Tips til neste gang: ta av bakplata og lim på tapet/hyllepapir i én omgang. Mye lettere enn å styre med de små firkantene ;)

  SvarSlett
 7. Hei hei:)
  Så søt den ble! Koselig og rødrutet:)
  Rart du ikke finner meg som følger, for jeg la meg til så jeg ikke skulle miste bloggen din. Testet det igjen nå nettopp, og jeg er visstnok registrert... Og jeg får deg opp på lista mi over blogger jeg følger.
  Bruker den linken øverst på bloggen, man må være pålogget selv for å få opp følge-linken. Kanskje du ikke var pålogget da du prøvde? Hmmm...
  Du finner vel ut av det;)

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 8. Så fint resultate ble og genial idé å oppbevare ringene i den. MAnge fine ringer også :-)
  God torsdag ;-)

  SvarSlett
 9. Den ble kjempetøff! Og til forskjell fra resten av "stømmen" ble denne skikkelig retrorød og noe helt for seg selv! Og så vil jeg bare få si tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, og velkommen som følger på bloggen min - ble så glad så:-)

  SvarSlett
 10. Du, din flinkis!!! Den ble kjempefin!!! :D
  Godt å høre at hadde en fantastisk barndom på Nesodden! Vi kjenner jo ingen der, så det er litt skummelt! Det får bli Bødalen neste gang vi flytter! Hehe :)

  SvarSlett
 11. Så läcker den blev! Älskar ditt färgval.

  /Mia :)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...