tirsdag 15. februar 2011

Ut i verden


Endelig har jeg dristet meg ut på en Etsyreise jeg og. Det var litt skremmende, skjønner ikke at noen finner noesomhelst annet enn det som dukker opp på forsida i mylderet der? Vi må jo snakke millioner av varer i tusenvis av kategorier?? 99 % av det lille jeg så ville jeg nok aldri vurdert å kjøpe, men denne har jeg lyst på! Til det framtidige Verdensrommet som jeg har tenkt å døpe kjellerstua når vi en gang i framtida får ansiktsløftet den fra lagerrommet den er i dag... Putetrekk med mitt desiderte favorittkontinent Sør-Amerika - har man først vært der blir man aldri ferdig.



Jeg er i sommerfuglmodus om dagen - så tar gjerne ringen og smykket over og. Fra butikken WoodlandBelle som lager de søteste miniatyrsmykker og heldigvis vet å ta seg godt nok betalt (så disse forblir nok på ønskelisten en stund...)



Også er det alltid gøy med fin innpakning. Tape fra FabHub og gammeltnytt gladpapir fra goodygirlred (nesten god som grønn, vet dere...) Ja, så da fant jeg jo noe, men vil veldig gjerne ha gode tips på hvordan dere andre finner fram i Etsykaoset : D

7 kommentarer:

  1. Ja det är verkligen en djungel.. ;)

    /Mia

    SvarSlett
  2. Det blir litt sånn på lykke og fromme med meg også på etsy, men syns ikke det er vanskelig å finne noe.. Ser særlig på kunst jeg, og det er ganske greit med underkategorier å klikke seg videre på.

    Men det du fant var FINE ting:-)
    Ha en fin dag!
    Klem, Elin

    SvarSlett
  3. Sukk!
    Masse fint ja!
    Har ikkje ordna meg pay-pal eg da ;o)

    SvarSlett
  4. Myye fint, men det er lett å forsvinne der også :)

    Puten du har funnet frem til var kjempefin- og sommerfugler er bare vakkert. Godt at noe er for dyrt også ;)

    SvarSlett
  5. Hei igjen:-)
    Om du vil ha, så ligger det en award inne hos meg og venter på deg:-) Takk for en inspirerende blogg.
    Ha en flott dag!
    Klem, Elin

    SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...