mandag 17. oktober 2011

Postglede


Det er altså så morsomt å gå i postkassa for tida. Andelen post som ikke er regninger må ha økt flere hundre prosent siden jeg startet blogg og butikk for et drøyt år siden. Den siste uka har jeg fått to ekstra hyggelige forsendelser fra snille-snille bloggere. Marie fra smilehull står bak den fine pakka over - helt riktig stemning for årstiden på den tape'en der! Og inni var det rett og slett et stort stykke gull for meg:


Marie fant voksduken på et loppemarked i Bodø, tenkte på meg og stappet den oppi sammen med de andre loppene. Den er helt nydelig i beste type bomullsvoksduk, disse -Trengerikkeposene kommer til å bli ekslusive. Tusen hjertelig takk, Marie!!

Fra Louise i 4etg fikk jeg denne nydelige voksdukbiten:


Her blir det rett og slett vanskelig å velge hvilken side som skal ut, for de er like fine begge to og jeg har ikke til mer enn en pose...tusen hjertelig takk til deg og, Louise! Jeg gleder meg sånn til å forvandle disse.

4 kommentarer:

 1. Så nyydelig den brune duken var...såå misunnelig her ;-) Får se om det blir til at jeg kjøper en slik bag av deg bare for at jeg likte det mønsteret så godt :-)
  Tøft at du har slike resirkuleringstegn som ramme på bloggen din :-)

  SvarSlett
 2. Man blir jo glad bare av å se den grå kartongen med den flotte tape'n! Arti med post!

  SvarSlett
 3. Så fin den brune var! Blir nok en super pose.
  Håper biten du fikk av meg blir nok til en pose også:-)

  Også skjønner jeg veldig godt at fjellstøvlene over er et godt funn. Gode støvler er vanskelig å få tak i, jeg har 'stjålet' moren min sine;-)

  SvarSlett
 4. Så bra at du likte duken! Likte mønsteret kjempegodt jeg også, men har liksom ikke noe å bruke den til. Og da er trengerikkeposene et glimrende alternativ:) Skal holde utkikk etter fler voksduker! ;)

  SvarSlett

Supert om du legger igjen en liten kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...